Stupid, fat hobbit!

Huh, god morgon? Något har dött i min mun under natten. VATTEN. Sms:a ändrade planer "vi blev bakfulla och vill inte följa med till Varberg längre". Somna om i några timmar. Upp och hoppa. Förflyttning till soffan. Oboy. Scrubs på trean, yes! Sagan om de två tornen. Kolla kontot, dugligt. Hemköp: cocacola. Hämtmat: chicken tikka masala & garlic naan. Tömning av gårdagens sourcream/bearnais-chips och godis. Mmmmmmmmmmmyslördag! 


FREDAGSSHOPPING!


STICKAD TRÖJA från Pop Boutique, Magasinsgatan. Nya favoritbutiken!


VINTERJACKA från Monki. Mys!


SKJORTKLÄNNING från Carlings, hittade på rean: 50% på alla tjejöverdelar och jackor veckan ut, skynda fynda!



Nu blir det ett glas vin, någon öl och sen kanske det leder oss ut på krogen, vem vet inte du!

Halloween?


Nej, det är så här ser man ut när man färgar ögonfransar! HOT CHICK!


vaniljglass & kanel

Huvudvärken försvinner när jag äter glass. Huvudvärken kommer tillbaka när jag slutar äta glass.
Slutsats: jag borde äta glass konstant. Konstant!

SMOOTHIE IN THE HOUSE


SMOOTHIE gjord på banan, blandade frysta bär och havremjölk. En energikick för pluggandet? Lord I hope so.

Godnatt!


Säger godnatt med en photoshopad höstbild från gårdagens promenad hem från bion. Sleep tight.

Värmlands Guld

MAHAHAHAH!
Bröllopsfotografen var SJUKT rolig! Man känner igen sig i så mycket när man själv är från en liten Värmländsk håla, haha. Ni som inte har sett den än, gå och se den NU! Den framkallar ett starkt begär efter Smala Sussi, som ju är minst lika rolig och huvudrollerna är dom samma. Men nu ska jag plugga och måste därför titta på vår projektfilm Ocean's 11 en gång till för att nu analysera projektledaren utifrån litteraturen som jag faktiskt har lyckats plita ner i Word. Kanske kan unna mig Smala Sussie ikväll som en belöning ifall jag varit duktig?
Filmtajm/Pluggtajm folks!


BRÖLLOPSFOTOGRAFEN


Ikväll ska vi på Bröllopsfotografen på bio! SOM jag längtat! Hoppas den lever upp till mina skyhöga förväntningar :)

SUNSHINE







Snapshots på promenaden från Grönsakstorget längs vallgraven hemåt mot Linné. Verkligen fint ute idag!

tribute


Min barndomsvän och högra hand Elin har bytt upp sig till blogg.se, kolla in hennes nya fina blogg!
(Bilden är en länk, klicka bara på bilden!)


snowboardåkning i vinter?

Jag och Niclas har bestämt oss för att skippa födelsedagspresenterna och julklapparna och i stället lägga pengarna på snowboardåkning i vinter. Kanske till och med över nyår? Men vi behöver lite tips, vi vill inte åka för långt bort och det får inte heller kosta alltför mycket. Jag har googlat fram tre förslag:



VALFJÄLLET. Närmast Göteborg. Dock inte så stort.



SKI SUNNE. Också ganska nära, men inte heller så värst stort.



SÄFSEN. Kanske lite väl långt bort, men bra mycket större!

Så, har ni varit på någon av dessa ställen förut eller har ni kanske något annat bra skidställe att tipsa om?


Jag & Niclas i Åre förra vintern.

positivt tänkande?

Min älskade pojkvän botade söndagsångesten med en kopp kärlek, pizza och Sagan om ringen. Jag älskar dig baby ♥
Och guess what!? När vi gick och hämtade pizzan så hade det slutat regna! Nu ska jag gå till Hemköp och handla lite frukost tills i morgon, inget är så jobbigt som ett tomt kylskåp när man är nyvaken och utsvulten. Veckan som kommer nu kommer jag bara sitta inne och skriva på min rapport som ska vara inlämnad nästa söndag. Kan föreställa mig roligare dagar. Men ska försöka liva upp det lite i alla fall, i morgon ska jag på dansforum och så har jag planerat in dansaerobic på Sats i veckan också. Så har vi bestämt att vi ska besöka Hagabion och se Bröllopsfotografen! Och för att inte glömma den hysteriskt roliga tvättiden som är inbokad i morgon, yey!

bloody sunday

Jag dör av tristess.
Det bästa jag hittar på tv är Paris Hilton's new BFF, då är det DÅLIGT på tv! Hjärndödheten sedan gårdagens högskoleprov hänger i och behöver cure: jag behöver komma ut och röra på mig lite. Men vad händer? Jo, regn händer. Helvetes jävla skitsöndag.


Im no superman

Högskoleprover ht -09 är avklarat. Det är så här hjärndöda känner sig. På en lördag. Nu väntar ett glas rosa i soffan med baby framför Scrubs säsong tre. Välförtjänt!

Incoming!

 

Lord of the rings - extended version: hela triologin! Beställd från dischop bara för någon dag sedan, fick avin för hämtning idag! Studentrabatt och snabba bud, det gillas! Nu blir det fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys!

wish me luck

I morgon ska jag göra mitt allra första högskoleprov. (SHITSHITSHIIIIIIIIT!!)
Som jag har tränat. I veckan. På ETT gammalt prov. Mattedelen fick mig att börja lipa som en bäbis och känna mig fullkomligt värdelös. Borde jag lagt ner mer energi? Tjaa, det är väl sånt som brukar visa sig efteråt..

birthday 11/11 !



1. Termosmugg
2. Sushikit
3. Astrid Lindgren-boxen
4. Potatispress
5. Badkarskudde
6. Golla Systemkameraväska
7. Badbomber
8. Badkulor

Im stuck

Jag har fastnat. Innan jag ens börjat. Good job Frida!
Det är alltså rapporten som är problemet. Problemformuleringen lyder: "Vilka faktorer bidrar till ett projekts framgång?". Jag har valt att fördjupa mig inom projektledningen, vilket ju är ett stort begrepp så jag känner att jag måste avgränsa mig för att inte flumma till det alltför mycket.

Jag behöver tips kära vänner! Mina funderingar går runt:

→ projektledarens kommunikation med uppdragsgivare och team.
→ projektledarens ledarstil (demokratisk, bestämd, aktiverande, målinriktad, relationsinriktad m.m.).
→ projektledarens roll i gruppetableringen, mot ett "öppet klimat".

Det känns som de här grejerna mer eller mindre hänger samman. Jag kanske kan rikta in mig på ledarstilar, och glida över lite smidigt i de andra områdena?
ÅH. Palla!? 


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

personlighetstest

Gör testet här!


KÄRLEK

Sammanfattar helgen väldigt bra.
Hämtad på station i Laxå av kära mormor och morfar. Middag med mor, far, bror och Kim. Myskväll med min älskade Hjerpstjärt, synd bara att inte Rispoli var i stan och kunde vara med. Skogspromenad med hunden ner till Letälven (bästa som finns tycker han!).









Lördagkvällen bjöd på middag på kinan med far och farfar och sen vidare på musikalen Järnklockan i Valsverket. Jättetrevligt och väldigt bra sång-, dans- och teaterframträdanden. Gårdagen var mest mys hemma, hann med lite fisksoppa med saffran och fika på maten innan det var dags att ta sig till tåget. Och på station i Laxå träffar jag helt otippat på Emma! Görtrevligt tågsällskap en bit på vägen tillbaka till Göteborg :)

Så idag har jag haft sista föreläsningen på kursen. Nu är det rapportskrivning i två veckor som gäller. Yey!

destination: degerfors

Hemma över helgen. Hörs och ses på måndag. Ut i regnet nu för fan.


Autumn-mornings on the balcony







Idag ska jag njuta av det fina vädret. Och sitta inne och klocka mig på ett gammalt högskoleprov.. Och sticka klart mammas raggsockor. Kommer inte ens ihåg när jag började med dom, när jag bodde i Norge? Hur som helst börjar det ju bli kallt nu.. igen.


Mama Im coming home

I morgon åker jag hem till Värmland igen över helgen! ♥
Pappa har bjudit mig och N på Järnklockan som är en musikal som sätts upp på Valsverket i Degerfors. Tydligen är det min gamla danslärare som har gjort koreografin och jag hoppas få se några kända ansikten dansandes på scenen. Tyvärr kan inte N följa med för han har tentavecka nu till veckan, så han får stanna hemma och plugga! Så det blir jag, pappa och min tuffa farfar, inte fy skam det heller! Det här är en bild från en repetition som jag hittat på ansiktsboken.



Men det blir inte förrän på lördagen. I morgon däremot ska jag först träffa mormor och morfar, sen tänkte jag bjuda mor och far på kvällsmat. Senare åker jag hem till finaste tjejen Anna på myskväll! ♥

Ansökan VT 2010

Remember: ansökan för vårterminen måste in senast i morgon! Detta är min.



Mediaplugg!

Om tre veckor slutar projektledningskursen som jag går.
Från början hade jag inget att göra andra halvan av höstterminen. Letade febrilt efter kurser med lediga platser, men såklart fanns inget intressant kvar att söka. Så jag fick bita i det sura äpplet och söka distans och kom in på två halvfartskurser som verkade lite sådär halvintressanta. Bättre än inget resonerade jag, det ger ju i alla fall en inkomst.
Men förra veckan fick jag ett mindre sammanbrott över min framtid som studerande på distans, som egentligen absolut inte är min grej! Efter det kände jag att jag måste ta tag i det och satte mig och kollade kurser på nytt. Mailade till olika expeditioner i hopp om att komma in eller skrivas upp på reservlistor. Och till slut hände miraklet! Jag fick en plats i kursen "Medierna och samhället"! GÖTT!

Så nu ska jag läsa media igen, kul! Så här beskrivs kursen på GU:s hemsida:

"Hur har medierna utvecklats, hur började det och vad är det senaste? Hur ser nyhetsvärderingen och mediernas makt ut, idag och i ett historiskt perspektiv? Svar får du i mediekursen som ger baskunskaper om mediernas struktur, utbud och publik. Du får en bred bild av det svenska mediesamhället och mediernas organisation och arbetssätt. Du får kunskap om vad som styr medieutvecklingen och hur det påverkar mediernas sätt att arbeta och journalisters och informatörers yrkesroll.

Kursen behandlar bland annat mediernas betydelse för individ och samhälle, mediers makt och ansvar, medieeffekter, etik och nyhetsvärdering. Kursen ger dig även kunskap om journalistik som genre och journalistikens uttrycksformer. Du lär dig grunderna för att arbeta med och utvärdera undersökningar och statistik om medier och medieanvändning samt att utvärdera journalistiska texter."


summerpics från Vänern







Va glor ni på, har ni aldrig sett en praktikant förut?

Reklam är ju oftast piss o skit, mer sånt här till folket!




mad world

http://halsa.msn.se/4499. Seriöst? Jag blir mörkrädd.

Don't dream your life, live your dreams.

Jag har haft en jättetrevlig och mysig helg.
Fame-premiären i fredags var SÅ bra! En riktig adrenalinrysare som gjorde att jag ville dansa hela natten! Perfekta rullen att dra igång innan danslektionen.

Lördagen myste jag och baby runt i stan: först promenad genom Haga där det var marknad, lunch på ett fik på Linnégatan och senare tog vi Kungsgatan och omkring. Köpte en skämtbok som hette "Penispoke" som inflyttningspresent till kvällens fest hos Fredrik och hans bror. Men den glömde vi såklart hemma, typiskt oss.







Igår handlade allt om föda.
Frukost: Mackor med mjukost, tomat och groddar och ett glas juice.
Lunch: Tagliatelle och gräddsås med champinjoner och parmesan. CocaCola.
Fika: Äppelpaj med vanlijsås. CocaCola.
Kvällsmat: Makaroner och quornfärs med rivna morötter. CocaCola.

Idag ska jag försöka ta tag i mig själv igen. Scema måndag: kolla upp kurser till vårterminen (sista datumet för ansökan är 15:e okt!). Läsa min kurslitteratur och klura ut vad jag ska skriva om i min rapport. Städa, diska och handla fryspåsar. Ta en promenad i det fina vädret!

Got herself a stalker

Gissa vem jag mötte på väg hem från skolan? Jo, Håkan Hellström IGEN! Följer du efter mig? Det är helt ok med mig i sådana fall.

friday Im in love



Hoppas det här fina vädret håller i sig hela helgen! Snart ska jag promenera till skolan och möta upp min kära grupp för att bestämma problemformulering och skriva en gemensam inledning till våra individuella rapporter. Sen tar jag helg! Gärna sushi till lunch :P I eftermiddag blir det Bodybalance på Sats Valhalla med Carro, matlagning och därefter är det dags för Fame-premiär på Bergakungen! Jag älskar fredagar!
Bye for now.


hej höst

Nyss: Skinande sol från klarblå himmel. Nu: Hagelstorm.

Smålandsrullar!

Det gjorde jag och N till kvällsmat igårkväll, och dom smakade precis som på festival!



Eftersom jag fortfarande är påverkad från mitt Håkan-möte känner jag för att sprida lite glädje omkring mig, så vet ni? Idag bjuder jag på det underbara receptet!


Dagen Guld.

Idag promenerade jag förbi Håkan Hellström! Han var ute och gick med sin barnvagn tillsammans med en killkompis på Linnégatan. Wow. Alltså jag är inte så kändiskåt i vanliga fall, men Håkan är ju något utöver det vanliga :)

Annars har jag och en klasskompis varit på shoppingrunda idag. Hittade en ljusgul stickad mössa med en stor tofs och en fransig vit sjal, båda från Ginatricot. Helgens shopping resulterade i en rostfärgad stickad cardigan från H&M och boken "Väldigt Virkat" som jag hittade på Designtorget.

Dagen avslutades med en kort fika och modern dans på Dansforum. En helt utmärkt dag. I fortsättningen kommer jag alltid ta vägen via Linnégatan, haha.


Lillebror & Kim in town!

Jag och Niclas har haft fint besök i helgen!
Brorsan och hans tjej Kimberly rastade pappas bil i fredags på en åktur till storstaden :) Och det har varit jättetrevligt. Tyvärr har ju vädret inte varit på vår sida i helgen, men vi har haft det mysigt i alla fall. Bjöd på vegetarisk lasagne gjord på rivna morötter och spenat, och det uppskattades faktiskt! Igår åkte vi till Universeum och tittade på ormar, fiskar och hajar, fåglar och små pälsiga apor!







Efteråt hade vi tänkt att gå på stan och shoppa lite, men det spöregnade så vi begav oss till Nordstan där vi kunde gå under tak! Käkade på Pizza Hut (otroligt gott) och sen trotsade vi regnet och traskade Kungsgatan hemåt. Skulle vi inte gjort, halvvägs började det spöregna! Så vi sprang i regnet ner in på Språkcafét på Esperantoplatsen för att ta skydd. Där inne var det tangokväll, mysigt! Senare på kvällen (när vi väl kommit hem och kunnat hänga våra dyngsura kläder på tork) lagade brorsan och Kim kycklingröra i pitabröd och så tittade vi på filmen Year One med Jack Black. Den var väl sådär halvbra, men okej.

Idag på dagen hade vi lyckligtvis inget regn, så det blev promenad och shopping innan det var dags för deras hemfärd. Så vi gick Kungsgatan - Kompassen - Nordstan - Avenyn - Vasagatan - Haga Nygata och vidare hem till Linnéstaden. Så jag får tacka för den här helgen, det har varit supermysigt med besök hemifrån! :)

Eftersom det är Kanelbullens Dag idag så tänkte jag och Niclas ta en fika på Haga Nygata ikväll, men då kom såklart regnet tillbaka. Det har till och med haglat. Typiskt. Men snart ska vi göra varma mackor med kantareller och mysa i soffan framför The Office i stället! Bra Skit.

alla som inte dansar..



Ikväll har jag varit på dansforum och dansat modern dans. Jag är så glad att jag har tagit upp dansen igen!

Flickan som lekte med elden..

..var bra.
Däremot tycker jag att den första filmen "Män som hatar kvinnor" var klart bättre. Jag menar, vad fan hade Paulo Roberto där att göra?

Snart ska jag iväg till skolan på föreläsning om konflikthantering. Och så var det tänkt att vi ska komma fram till vad våra rapporter om Oceans Eleven ska handla om :)
Sen blir det iväg och fika med Niclas och hans mamma som är i stan! Och ikväll har jag modern dans (JIPPI!).
Nu får det vara slut på soffliggandet!

RSS 2.0