FRIDELIIN.WORDPRESS.COM

Jag har bytt blogg! Häng med till http://frideliin.wordpress.com!

Jag inleder nystarten med en summering av det bästa från 2011 med en massa bilder från förra året.

LALEH - SJUNG

Idag släppte Laleh sitt nya album på Spotify.

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Jag lovade bilder från jullovet. Här kommer de. I give you jul, nyår och Sälen.

Var hemma med familjen över jul. Det var mycket lugnt och skönt och jag gjorde julklapps-etiketter i akvarell.

Nyår firade jag med Niclas och hans familj i Karlsborg. Det var också väldigt lugnt och skönt med mycket god mat. Gratinerad chèvre-ost på toast till förrätt, fisksoppa med saffran som huvudrätt och gratinerad frukt med cocos och lime till efterrätt. Så gjorde vi passionsfruktsmojito som fördrink!

Sen bar det iväg till Sälen. Det såg bland annat ut så här. Hade tänkt att lägga upp några fina bilder från backen också men jag har tappat bort usb-grejen till min feleton (vi åkte faktiskt lite bräda också). Så kan det va!

FANTASTISK COVER!


JULLOVET ÄR SLUT

Bloggen har stannat av lite grann under jullovet. Jag tänkte lägga upp lite bilder när jag får tid, på hur det har sett ut. Jag var hemma hos familjen i skogarna över jul och hemma hos Niclas familj i skogarna över nyår. Så det har varit lugnt och skönt med mycket sömn och vila. Och Mario Cart! Sen drog vi till Sälen. BAM! Och jag vill bara tillbaka dit. Men nu är jag i Göteborg och har en sista skolvecka kvar innan praktiken börjar. PUTTE I PARKEN ÄR NI KLARA! Så det blir Karlskoga nu framöver i nästan fyra månader. Men det blir nog en hel del resor till Gbg och Sthlm också. Bilder från jul, nyår och Sälen kommer säkert upp i helgen.

Until then bjur jag på favvolåten! Kommer ihåg att jag tittade på den här videon nån gång i höstas men det är först nu den verkligen har fastnat.

RSS 2.0