SA MYCKET BATTRE

Världsbäst tv-programskoncept. Världsbäst Laleh.

STOCKHOLMSHELG

Hälsningar *NöJd_TjEj_86*

OM 15 DAGAR FYLLER JAG 25

(xs)

SNOWBOARD BOKAT

Efter nyår kör vi en favorit i repris och åker på snowboardweekend. Så jävla gött. Lindvallen beware.

PRATAR MED NICLAS PA SKYPE

Han är uppochner.

VIDEO GAMES


NYTT MED DEPORTEES

Ze bild iz a länk


NY DESIGN!

Så jävla trött på den gamla designen. Det var dags för en uppfräschning!
Är medveten om att rubrikerna i inläggen kommer utan å, ä och ö. Det får vi leva utan helt enkelt.
What do you think?!

MOROTSBROD


Mmm, det luktar nybakat i hela lägenheten! Har haft i rivna morötter, krossade linfrön, solroskärnor och havregryn bla. Så här gjorde jag:

Blanda 25g jäst med 1 tsk salt och rör om så att jästen smälter. Häll i 7,5 dl fingervarm vätska (jag blandar hälften vatten och hälften havremjölk). Tillsätt 1,5 msk olivolja, 2 rivna morötter, 1 dl solroskärnor och 1 dl krossade linfrön. Blanda i 5 dl havregryn och rör om hela tiden så att smeten blir jämn. Nu tillsätter man rågsiktmjöl tills degen blir fast och inte så kletig. Men degen ska inte heller bli hårt packad, då är det bättre att ha lite mindre mjöl i först och baka ut med mer sen om det behövs. Nu ska degen jäsa under bakhandduk i 30 min.
Degen kan knådas ut i limpor eller bullar eller vad man vill ha för slags bröd. Jag gjorde två limpor och la dom på en smord plåt och lät dem jäsa i ytterliggare 30 min under bakhandduk. Pensla över ägg (jag hade inga ägg och penslade i stället med havremjölk blandat med olja), strö över flingsalt och grädda i ugnen i 30 min på 200 grader.

Morötterna och havregrynen gör brödet lite extra saftigt. Tack Britta för att du fick mig att börja baka bröd!

KARLSKOGA WHATSUP?

I morgon åker jag till hemstaden för att göra examensarbete på PIP-kontoret i tre veckor. Ska bli trevligt. Ska bo hos brorsan i huset, renovera kök och laga linssoppa. Cykla vart jag än ska i stället för att åka på bussar fulla med psykon. Träna alldeles för lite och i stället hänga med goda vänner som man inte annars träffar så ofta. Baka bullar och lösa korsord med farfar. Filosofera i skogen med mamma. Sticka en socka eller två med mormor och kanske ge sig ut på älven och fiska med far. Och så en av helgerna till huvudstan med tjejerna. Kommer bli fina veckor det här. Så händer det nåt övrigt i stan som man borde känna till?

FUNDERAR PÅ OVERALLEN


ADDICTED

Soundtrack 2011. En killer om jag får säga det själv.

MÅLAT

Har varit i pyssellokalen idag och målat lite. Den är nästan klar, ska göra lite på håret bara och så vill jag ha nån text på sidan.

COCOROSIE

Den här på skithög volym.

RANDOM MOBIL


A SHIP TO BE SUNK, LIFE IS NOT A RACE

En akustisk också.

8 TRAPPOR


ROWAN TREE


KÖNSMOGEN

Sovit i 11 timmar. Man kan ju tro att jag är i puberteten.

RSS 2.0