Kör bah kör!

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade. Jul och nyår har passerat och nu jobbas det för fullt igen. Men det är inte så långt kvar, första helgen i februari är det Destination: Kga som gäller! Är hemma några dagar och sticker sen till Elin för att bänka oss på planet till Bangkok! JÄ !

Jul var riktigt mys. Men grejen var att jag hade värsta kärring-jul-stressen! Dan före dan före dopparedan slog den till och tyckte att det verkligen var hög tid att börja laga julmat, göra julgodis, fixa julgran, kirra julklappar, julstäda och jag vet inte allt.. Vem trodde att JAG skulle drabbas av julstress? Inte jag.
Men vi fick till det riktigt bra jag, Elin och Niclas. Julaftons morgon började med tomtegröt och sen gick vi direkt på julklapparna. Vi hade faktiskt några under granen trots allt. Och till och med Tomten kom, det var lite otippat! Och julbordet fick vi till töpp, nästan precis som hemma. Tur att vi har svenska kanaler så att vi kunde se Kalle. Vi bjöd in några andra bortkomna svenskar som också stannade över jul, så vi blev några stycken. Trevligt. Till maten (bland annat) så var det aquavit-snaps som gällde, inte min favorit. Men det lutade lite och lite till. Sen helt plösligt var singstar framme och på högsta volym(?).

Nyår var också toktrevligt. Vi hade till och med besök hemifrån av Johanna, Sofie och Anne. Och Sannas Gabsan var också här. Fullt hus bokstavligt talat. Men det var kul. Nyårsmiddag och spritfest. Precis som det ska vara med andra ord.

Nu är det fyra veckors jobb kvar. Övertiden är igång igen, det är kanoners. Så resterande tid är det KÖR BAH KÖR som än sägör i Sandöfjård.

RSS 2.0