Tillbaka!

Tillbaka hemma i Marbella efter tre veckor i Castellón! Förbered er pâ världens längsta blogg-inlägg. För nu orkar jag faktiskt inte :P

En vecka med Lars!

Nu har jag precis kommit hem frân att ha lämnat tillbaka Lars pâ flyget till Sverige. Det kändes inge bra alls, jag stortjöt och ville helst av allt âka med honom hem. Men hur som helst har vi haft en superbra vecka tillsammans. Och vi har hunnit med en hel del ocksâ, fast mest chill ;)

hängmattahängmatta2
Chill i hängmattan. Läst böcker, lekt med hunden Quira och (varnar känsliga läsare) hânglat lite.

san pedrostrandpromenaden
Detta är pâ strandpromenaden i San Pedro. Superhärligt!

partajbargatan
Partaj i lördags pâ bargatan i Puerto Banús. Jag och Larsa tillsammans med Cissi, Lotta och Lottas mamma som var pâ besök. Det var helgalet, som vanligt =)

hamnen
Vi var ocksâ nere i hamnen i Puerto Banús och kollade in bâtarna som ligger där. Och bilarna.

bentleyferrari
Till vänster en Bentley som var döpt till BLING. Till höger en Jaguar, inte en ferrari som jag râkade skriva.

poolen
Vi har badat mycket i poolen sâ klart. Busat med Quira, skithunden! :D

wok awayDetta är pâ Wok Away, thailändsk wokrestaurang som blev favoriten. Men vi käkade ocksâ mycket pâ Emmas och min restaurang Las Palmeras i San Pedro sâ klart.

Mor o far > Lars har med sig lite presenter hem till er frân mig. Och pappa, se till att ta med Lasse ut till Skomakartjärn eller nât pâ en riktig fisketur.

Brorsan > Jag har inga stâlar att köpa ny digikamera för. Sâ du fâr nöja dig med att ha.. ingen. ;) Men den krânglar en del faktiskt, sâ den är inte sâ mycket att ha heller. Om jag ska vara ärlig.

Om nâgra dar âker jag med familjen till deras sommarhus i Castellón och blir kvar där augusti ut. Och där har de inget internet, sâ bloggen kommer stâ still i tre veckor nu tyvärr. Men jag ska ta tillfället i akt och skriva brev tillbaka till Bettan, Anna och Lars.
Jobba pâ brännan =)

Lars om 3 och en halv timme!

Imorn âker Emma och Marielle hem pâ natten. =(
Men om typ en halvtimme âker jag och hämtar upp ÄLSKLINGSLARSAH pâ flygplatsen i Malaga! Sâ kommer vi tillbaka hit mitt i natten och sâ ska Lars sova pâ ett hostal som heter San Felipe i San Pedro inatt och imorn natt. Sen âker hela familjen pâ semester till Sverige och dâ ska han bo här tillsammans med mig en hel vecka! Gudars vilken helskön vecka vi kommer ha, med hela huset för oss själva och vi kan göra precis vad vi vill. =)
Sen âker Lars pâ morgonen den 9:e och samma dag kommer familjen tillbaka. Dâ har vi en dag pâ oss för att packa om väskorna för den 11:e âker vi allihop till deras sommarhus i Castellón. Där stannar vi kvar de tre sista veckorna i augusti. Och de har inget internet, sâ om ni vill höra nât i frân mig sâ kan ni ju alltid ringa mobilen! ;) (Pappa)

I lördags var jag, Emma och Marielle ute pâ en sista utekväll tillsammans. Det var skitkul, och vi fastnade pâ en och samma bar hela natten. Metropolis, den som vi vanligtvis gâr först till, fâr en gratis drink och sen gâr vidare. Helt plötsligt skulle de stänga och vi fattade ingenting. Emma gick pâ toan en sista gâng och blev därmed inlâst :D HAHAHAHA ! ! ! ! När vi stod utanför och bartendern Patrick lâste dörren sâ sâg vi hur Emma sprang fram  till glasdörrarna och började banka! Hahah.

Elin du saknas här!
 


> Tesa: Din spanska är super! :D Oh va skön semester ni har haft och âkt runt tillsammans dâ! Var ni i Halmstad pâ midsommar eller? Och ja, jag har det toppen! :D

RSS 2.0