Allt är bajs

Idag känns allting skit. Skit skit skit.

Jobbet är bajs. Nu ska vi överge säloljan och börja sälja Netcom mobilabonnemang och lurar. Jag prackar hellre på gamla senila kärringar den där äckliga säloljan. Det gick ju i alla fall bra ibland.
Allting känns bara så fåcking meningslöst. Brudarna ska åka hem till Sveriget imorgon och stanna över helgen. Men jag ska jobba extra i helgen så jag blir kvar här. Jag vill åka hem.

Jag deppar sönder. Jag är så trött på det här. Nu måste det hända något snart, ge mig ett asbra lagerjobb! Snälla.

Spin me around again and rub my eyes

Bara så otippat.
Och ganska olägligt också för den delen.
Men det är ju inte så att jag ogillart. Nej, nästan tvärtom.
Hur gick det här till liksom?



Kommentar-feedback

Markus > Va!?
Janne > Va!?
Osvald > Vem!?

Och jag ska aldrig ramla mer

Helt plötsligt så vek sig foten åt helt fel håll, och i  nästa sekund så låg jag där på marken, mitt på springspåret med vrickad fot.
Haha. Det måste sett så sjukt roligt ut. Och det är ju bara SÅ typiskt mig..!

Ovyssad

Inatt snarkade inte Elin.
Så därför kunde inte jag sova.
Och det är ju helt stört!

Tribute

På Moneybrothers nya album "Mount Pleasure" hittade jag en duett med Ane Brun;
  - It might aswell be now.

Och den är svårslagen. You just got to check it out dude!


crazy 13:e oktober!

image281

Magda fyllde 23 och hade fest för sina bästa kompisar, det var jätteroligt!



Förfesten i kollektivet innehöll ölspelet på norska (som förresten var helt galet, "häv 3 öl" - VA!?) och singstar såklart. Och det var värdarna Magda o Sanna, vi i familjen, grannarna Niclas o Fredrik och så var det ett gäng från jobbet. Och några till. Kul var det i alla fall!



Vidare ut.





Vägen hem går inte att beskriva. Adam och Elias stod för underhållningen =)
Hoppa på inhägnad studsmatta och klättra upp på en parkeringshusskylt och göra sälen på parkbänk och ramla rätt ner i marken på andra sidan och pajja ett uteserveringsbord och se jätteoskyldig ut. Heh.


kassörskans pöjk

Idag har jag jobbat från 9 till 16 på Unicall, sen har jag också jobbat från 16:30 till 22 på matbutiken Meny. Jag är trött nu. Men det har varit kul att göra nåt annat, jag har suttit i kassan. Det var ganska fränt. Ska jobba där imorn kväll också. Långa dagar, och jag ska jobba lördag med. Skönt att vi bara ska chilla resten av helgen.

Stackars små sälar..

Trodde du att du hade det tristaste jobbet i världen? Då har du FEL! För den äran har nämligen Frida Persson. Det är knappt att man står ut. En vecka och två dagar har jag knappt stått ut hittills. Jag kan numera allt du vill veta om Omega 3-6-7-9, baserad på sälolje, oliven och nattlysolje (Ja, man måste snakke norsk, annars får jag höra "Jag känner icke vad du säger"). Så om du lyfter luren och någon ber dig på sina bara knän i andra änden: "Jag vill sände dig en månads gratis prövepack, du betaler kun porto på 39:50;-" så är det möjligtvis jag..
Shit pommes asså, jag skojar inte när jag säger att både TC och donkis var himlen i jämförelse..!

Annars sysslas det med springrundor runt Bugårdsparken, mycket stickning och virkning och filmtittande. Igår var det Narnia som visades och idag rullade Sunes sommar på hemmabion. Håkan äger - "Det här ska han få fan för", hahaha. Den tål att ses fler gånger.

P.S. Goda nyheter mormor: Helgen planeras att bli lugn, so far. Pyamasparty med Sagan om ringen var det tänkt!


Kort sammanfattat..

Joråsåatte. Askul kväll igår; ölspel, singstar och mycket dans på Blue Marley tror jag stället ska heta. Men att somna på soffan kanske inte var mitt bästa drag :P
Promenad hemåt vid ettiden idag - i gårdagens outfit, handväska i ena handen och påsen med ps2 och ett ihopplockat singstar i andra. Kärleksfullt mottagande av familjen som satt och kollade film. Elin hade som tur var tagit hand om min kamera, och den hade använts flitigt under gårdagen (gårkvällen?). Om ni har tur så lägger jag antagligen upp ett urval på bilddagboken ;)
Annars har dagen bestått av The notebook, sömn, stickat klart min bandana (som matchar mössan och halsdduken jag gjort), lax och klyftpotatis, desperate housewifes (säsong 3), chips-cocacola-popcorn&godis och slutligen väldigt lite movement.
Och imorn är det back to work. Jag riktigt längtar, det är nog det bästa och roligaste jobb jag någonsin haft.

NOT.

Happy birthday to ya!

Jaha så har man börjat jobba då. Och jag är redan trött på shiiiiten. Hoppas att de behöver oss på nåt lager snart. Hoppas hoppas hoppas. För det är nämligen lite enformigt med: "Hej mitt namn är Frida och jag ringer från Tele2, jag söker Egil.", eller: "Hej mitt namn är Frida och jag ringer från NaturaMed Pharma, jag söker Egil". Booooring. Men det är ju kul i alla fall att vi fick börja tillsammans jag, Elin, Magda och Sanna. Det gör det hela lite roligare.

Magda fyllde år i onsdags. Så vi firade henne med tacomys och tårta. Sen "ut på byn" på kvällen med jobbet. Vi trodde att det bara skulle bli vi och Mini-Hitler som vi så grymt kallade henne, men vi blev många från jobbet. Lite otippat, men roligt. Det var öl, biljard och buggkurs med Magda!

Och idag ska det firas ännu mer för Magda, hon har ferre i kollektivet. Så vi ska dit ikväll. Och singstar följer också med!

Bilder från veckan och förra helgen.

Varsegod

image280

Paulo Nutini. Jag säger bara JÄ.

Utekvällar

Fredagskvällen såg ut lite så här.. Enough said.

image278image279

Lugn lördagsmorgon med frulle framför tv:n. Ner till stan, köpte mer garn till min halsduk som matchar mössan. Hem och käkade wok med familjen, minus Adam som är i Kga i helgen. Städning, göra sig iordning och fortare än väntat kom vi hem till Sanna & Magda i Sandefjords ökända kollektiv. Förfest med nyinflyttade grannar och vidare till nåt ställe jag redan glömt namnet på. Lite fuldans och smått efterfest back in tha kollektiv again. Intressant kväll :) Bilder kommer kanske senare, när beror på omständigheterna. Punkt.


Tillökning i familjen

Idag är jag själv hemma. Det är lite ensamt utan familjen i kollektivet. Elin jobbar nämligen också idag, på nåt bryggeri. Ikväll är vi bjudna på fest. Fast Adam ska åka hem över helgen, så vi får försöka partaja utan honom. Hur nu det ska gå? :)

Igår när jag och Elin var ute på morgonprommen så följde en katt efter oss hela vägen hem. Så vi tog hand om den och satte upp upphittad-katt-lappar. Elin blev toksåld på katten, själv var jag måttligt förtjust. Som tur var ringde ägaren på kvällen och kom och hämtade den. Air high five till henne.

image275

Igår hade vi pannkaksfest och så stickade jag en mössa också. Fin va!

image276image277

tv-kväll..

Vi bangade hiphopish-kvällen på cafét och ställde in oss på myskväll hemma framför tv:n istället. Vi kunde ju inte missa heroes heller. Eller det går ju, men det är ju inte rätt, som man brukar säga.
Så Sanna & Magda kom över, de bjussade på godis och vindruvor och vi stod för popcorn och pärondricka. Värsta myspys. "Akta så du inte får fyrkantiga ögon" skulle vara en passande fras som till exempel mormor skulle flika in här utan problem. By the way.
Annars har vi ett vänskapsarmband-projekt just nu här i kollektivet.

image271image272

image273image274

Bilhaveri och anställning!

Onsdag. Vad nytt? Jo, i måndags var jag och jobbade några timmar på en textiltryckfabrik. Det sög pung. Det jag gjorde var att stå i slutet av ett rullband och vek ihop färdigtryckta t-shirts och packa dom i kartonger. Jag skulle vika dom tio åt gången, så med andra ord gick jobbet ut på att stå och räkna till tio hela dagen. Fy fan. För att fördriva tiden räknade jag på olika språk. Jag gick igenom svenska, norska, engelska, spanska, franska och till och med rövarspråket. Inte det roligaste jag gjort i mitt liv direkt. Det enda positiva var att vi blev klara fortare än beräknat och jag fick därför sluta tidigare! Så Elin kom och hämtade upp mig i lillfjärten, så drog vi ner på stan för att träffa två tjejer, Sanna & Magda, som vi lärt känna. Mitt i centrum pajjade bilen, vår vanliga tur.

image265image266

Vi gjorde väl det bästa av situationen och roade oss med att imitera Mia & Klara. Sen fick vi butta bilen runt hörnet och ställa den där. Vi gjorde vår vanliga runda på bemaningsföretagens kontor, vilket resulterade i att Sanna fick jobb veckan ut i ett café på flygplatsen. Så fick vi promenera hem. Och på vägen hem går man över en bro som man ser rätt igenom ner på bilvägen. Huha, det är läskigt!





Igår promenerade jag, Elin & Magda ner mot stan på väg till en intervju på callcentret Unicall. Vi ska börja på måndag och vi kommer få sitta på Tele2. Inga kommentarer.
Vi hann även med ett besök på Gina också.

Ikväll är det hiphop-kväll på Café Promenaden. Har ingen aning om vad det är för artister som ska spela, men det kan nog bli roligt. Kul att göra nåt annat ibland än att bara sitta hemma framför tv:n, även fast vi missar heroes.. =S

RSS 2.0