Langkawi is the shit

Har for tredje gangen nu (och sista). Vi planerar att fira Lauras fodelsedag har i morgon och sen aka vidare till Thailand. Kho Phangan hagrar, och vi kommer antagligen hinna med Full moon partyt i borjan av maj. Sen blir det vidare till Bangkok for shopping innan hemresan. Vi hinner inte med Chang Mai i norr tyvarr, men det far bli nasta resa! :)

Perhentian var grejt! Klarare vatten har jag aldrig sett i hela mitt liv, forutom i swimming poolar! Vi akte ut pa en snorklingstur, forst till supervackra koraller med sa fina farger och de var gigantiska alltsa! Sen snorklade vi med sea turtles som var minst en och en halv meter stora, det ar bland det haftigaste jag gjort i hela mitt liv! En kille som heter Mattias som vi reste dit med, han simmade fram till en av skoldpaddorna och klappade den pa skalet nar den simmade upp till ytan.. Sen skulle vi vidare och snorkla med sma hajar (ofarliga saklart) men det var sa mycket brannmaneter dar sa vi dog till ett annat stalle med helt sjukt mycket fiskar i regnbagens alla farger. Far se om det kanske blir lite snorkling pa Kho Tao som ligger precis vid Kho Phangan.
Perhentian var en liten o, sa vi gick pa trecking pa egen hand runt den. Det tog ungefar fyra timmar, men da stannade vi till pa nagra sma strander langs vagen. Men vi fick verkligen ga i djungeln runt on, jag sag en snorgron orm, lite laskigt. Sa sag vi typ fem stycken stora varaner ocksa, de gick precis framfor oss pa stigen! Sen nar vi kom tillbaka till Long beach dar vi bodde sa kakade vi lite och sa gick jag i vag sjalv for jag skulle pa toa. Och jag klampade nastan pa en en och en halv meter lang varan!! Jag sag den verkligen inte och den vaste till precis nar jag gick forbi den, jag blev sa radd att jag trodde jag skulle do, skrek i typ 10 minuter sa alla pa hela stranden kom dit och undrade vad det var som hande. Tyvarr har jag tappat bort min kamera sa jag har inga kort pa den.. Men de andra tjejerna har nog det, sa ni far se den nar jag kommer hem. Har nog aldrig varit sa radd i hela mitt liv!

Nu ska vi snart till Reggea bar sa nu hinner jag inte skriva nat mer!
PUSS

Langkawi igen!

Det gar inte att ladda upp bilder tyvarr, jag har forsokt men det gar inte helt enkelt.  Ni far ga in och kolla pa resedagboken och soka pa frideliin sa hittar ni i alla fall emmas bilder.

Penang var inte sa kul, sa efter 2 natter sa akte vi tillbaka till Langkawi till vattenfestivalen som har varit har! Det har varit jattekul verkligen, vi har suttit pa stranden och softat till ett reaggeband som var asbra! Annars har vi mest legat pa stranden pa dagarna och pa kvallarna har det varit reaggebaren. Pasken firades med en svennefest pa vart guesthouse, for vi var typ 20 svenskar som bodde har da.
Jag gillar Langkawi starkt, men i morgon aker vi harifran till Perhentian Island som ska vara ett dykparadis. Funderar pa att ta dykcertifikat, det vore coolt.
Efter Perhentian flyger vi tillbaka till thailand fran Kuala Lumpur. Da har vi ca 3 veckor kvar av resan, och de blir pa Kho Phangan, Kho Samui, Kho Tao och sen upp till Chang Mai i norra Thailand. Det ska bli kul, ar hort att det ar valdigt annorlunda. Man kan gora treckings darifran i djungeln och rida pa elefanter. Far se vad vi hittar pa!

Jag ska forsoka ladda upp mina bilder pa resedagboken i stallet sa ga garna in och kika, jattefina bilder harifran Langkawi!

Puss o kram o HEJ


Imorgon Island tour och resa till Penang

I morgon lamnar vi Langkawi och aker till Penang, ocksa en Malaysisk o som ligger soder om Langkawi. Men innan vi aker har vi bokat en island tour pa 4 timmar tillsammans med 2 tjejer fran Karlstad som vi traffat har. Da har vi privat chaffis som tar oss dit vi vill runt hela on. Vi ska kolla in en strand som ska vara riktigt fin som ligger pa norra sidan. Det finns en hel del att se, vattenfall, crocodile farm, snake farm, cable car med utsikt over on och havet  och sa vidare. Vi far se i morgon vart vi helst vill aka och hur mycket vi hinner med pa 4 timmar.

Idag har vi varit pa Underwater World, det ligger har pa Cenang beach dar vi bor. Vi har sett hajar, pingviner, salar, massa olika fiskar, sjohastar och sa vidare. Jag har en massa kort darifran som jag tankte ladda upp vid nagot senare tillfalle..

Sanna och Linda stannar kvar har en natt till och aker sen till Perhentian Island, vi far se om vi kanske traffas dar igen eller kanske i Thailand. Sa i kvall ar det sista natten med ganget!! Och i morgon aker vi tillsammans med tjejerna fran Karlstad, Charlotte och Laura, till Penang.

> Lars, jag har forsokt att ringa men inget svar, forsoker igen sa snart vi kommit fram och hittat hotel i morgon!
> Brorsan!! Vad glad jag blir att hora att du har fatt jobb! Se till och behall det nu bara ;)
> Mormor och morfar, halsa mamma att jag saknar henne jattemycket!

RSS 2.0