JAG FYLLER ÅR OM 14 DAGAR!


http://www.tvspelsweb.se/closeup10-filter-o52-p-2254.html


GOTHENBURG SHOUT!

Bloggen är färdig! YAY! Nu fattas bara filmerna. Och de kommer ju så snart studiecirklarna är igång!
Coming Up Soon: En projekt-trailer i Digital Storytelling-form. WOP WOP

CHECK OUT THE OFFICIAL GOTHENBURG SHOUT! WEBSITE:
http://gothenburgshout.wordpress.com

THERE ARE NO FEELINGS IN SPACE

Var och såg I rymden finns inga känslor ikväll. En fin och mysig film om kärlek, förståelse och tolerans. Nu vill jag se Himlen är oskyldigt blå också. Men den största biofilmsförväntningen är första delen av Harry Potter och dödsrelikerna som kommer i slutet av november, I CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


OMG


ORIGAMI

Håller på och pysslar med pappersfigurer som jag ska sätta upp i vardagsrummet. Lite pilligt är det men videosarna är väldigt bra och man blir ju så glad när man lyckas! Detta är den vanliga fågeln men det finns också videos för hur man gör andra figurer som flamingo, groda, elefant, t-rex, fladdermus etc.


DAGENS FÖRSÖK TILL LÄRDOM

Du är inte vad du gör.

INREDNINGSINSPIRATION

Tack Inga-Lill för tipset om denna hemsida! Nu har jag hur många idéer som helst på vad jag vill göra i lägenheten!


HEJ ALPACKA!

Det har varit en riktigt trevlig och skön helg i Karlsborg/Skövde. Jag har sovit länge, ätit god mat, träffat Niclas familj och vänner och bara haft en väldigt ledig helg helt enkelt! Nu är jag tillbaka i Göteborg och peppad för en ny vecka. Det händer mycket skola och projektarbete nu men också lite streetdance och till och med en liten afterwork-reunion med min gamla konfliktlösningsklass vilket ska bli kul! Även om det är skönt att komma ifrån allt i Göteborg för en helg så känns det hur skönt som helst när tåget rullar in tillbaka på centralstationen igen. Jag trivs bättre än någonsin här just nu! Klad tjej. Knäppte för övrigt några promenadkort i morse.


MOT SKÖVDE & KARLSBORG!



Flitig är en stark överdrift när det gäller bloggandet den senaste tiden. Däremot är det ett perfekt ord att beskriva mitt skolarbetande med, hehe. Det händer väldigt mycket på Kulturverkstan just nu. Och inte minst i vårt egna projektarbete Gothenburg Shout!. Jag skriver om detta på skolbloggen för den som är intresserad av vad det kan handla om. Jag har känt mig väldigt trött i veckan, jag tror inte att jag har sovit ordentligt sen förra veckan. Vilket inte gör det så lätt att fokusera jämt. Men nu har jag faktiskt tagit helg och i morgon åker jag och babe hem till hans familj i Skövde/Karlsborg-trakterna. Och det ska bli skönt att få tankarna på annat håll och kanske till och med ta en och annan sovmorgon!


JAG KOM PÅ TREDJE PLATS!


Idag redovisades vinnarna i fototapetstävlingen Your Snapshot Story! Och med detta foto så kom jag på en tredjeplats och har vunnit fotot som en fototapet och jag är helt sjukt glad! TUSEN TACK TILL ALLA SOM RÖSTAT! Puss & Kram

TORSDAGSPYSSEL


Det blev en del inköp idag trots allt: tuschpennor, akrylfärger, svart tecknarpenna, laptopfodral och 0.7-stift. Sen bar det iväg till pyssellokalen för att dumpa grejerna och där blev jag kvar och tecknade bland annat denna readhead!

MENINGSLÖST RESONEMANG

Jaha så var man ledig idag!? Vad gör man då? Känner efter.. Vad vill jag göra idag, jag kan göra precis vad jag vill. Märker att jag är lite splittrad. Har en massa ärenden som jag egentligen borde ta tag i. Som att köpa ett laptopfodral (just nu springer jag runt med datan lös i väskan - inte att rekomendera). Jag skulle också vilja köpa på mig en massa akrylfärger, en speciell svart penna som jag ska rita med, tuschpennor, ett jättefint tjockt garn som jag vill göra en lång halsduk av... Men man kan ju inte göra allt. Klockan 18 är det dags för öppet hus på skolan inför praktiken också. Det ska man ju gå på. Vad har jag kvar då, få se... 7 timmar ungefär. Jag kan ju hinna med hur mycket som helst innan dess i och för sig! Det skulle vara kul och träffas upp ett gäng och ta en fika och snacka massa skit om allt och ingenting också. Så ville jag göra allt så blev inget gjort i stället, som vanligt. Ta mig i kragen och ät frukost, hoppa in i duschen och bege mig nu!

RIVER EN VACKER DRÖM


Jättefina bilder från Göteborg. Shit vad jag gillar den! Håkan Hellström det är kärlek det. <3

TISDAGSPYSSEL


SKINNY LOVE


Jaha här ligger jag på mattan och stirrar upp i taket och bara njuter av den fina musiken på hög volym. Ni vet.

RSS 2.0