VÄLDIGT VIRKAT


I helgen har jag virkat denna skål som jag stärkt med en florsockerlösning. Mönstret kommer från boken Väldigt Virkat.


JOBBJOBBELIJOBBJOBB

Om någon undrar var jag har hållit hus de senaste veckorna så kan jag meddela att jag jobbat. Nästa vecka är det dock Putte in the park i mitt kära KGA med bland andra Oskar Linnros, Teddybears, Timo Räisänen, N*E*R*D, Danko Jones och The Hives. Jag kommer SÅ vara där. So long så länge.


Scenen i "gropen". Så här såg det ut förra året.


YOUR SNAPSHOT STORY


Jag ligger på andra plats! :D Här berättar jag om fototävlingen jag är med i. Fortsätt rösta på mina bilder här!

YOUNG LOVE BURNING A HOLE IN MY HEART

Ikväll spelar Moto Boy på Taubescenen på Liseberg. Go musik i bakgrunden när jag står i disken. See you there!

Update: har en ny favvolåt med samma artist. Ville bara dela den.

FÖRSTA SOMMARDOPPET

Ledig dag plus finbesök av Niclas bröder. Vi åkte ut till Asperö i skärgården och premiärbadade.



EVENT MANAGEMENT

Jag kom in på Event Management-programmet i Varberg. Det är en tvåårig högskoleutbildning och efter att ha gått den är man eventarrangör. Med andra ord precis vad jag vill hålla på med. Dock har jag hört både ris och ros om utbildningen och är därför inte helt säker på att det är just den jag verkligen vill gå. Så nu undrar jag om någon av er där ute in the world wide web vet/tycker något om Varbergs Event Management-program som kan ligga i mitt intresse? PuSs o KjAaAm*

BOKAT :D


Semestern är spikad! Ska bli så gött efter att ha jobbat hela sommaren. Och framförallt med ett så trevligt gäng!

MUSICOHOLIC



Man skulle kunna säga att jag är periodare när det gäller musiken. Det kan gå månader utan att jag knappt lyssnar alls. Och så finns det perioder när musiken är allt. Som nu exempelvis. Ibland kan jag leva länge länge på samma gamla melodier. Tills återfallet slår till och jag hittar hur mycket musik som helst som jag måste ha i öronen varje ledig minut. Som nu.

Genom spotify's facebook-samarbete kan man se sina facebookvänners spotifylistor (om man vill göra dom publika) vilket är helt fantastikt bra eftersom man hittar hur mycket ny musik som helst! För att connecta sin spotify till facebook klickar man på File/Connect to facebook längst upp i vänstra hörnet. Här hittar du min spotifyprofil där mina mest spelade listor för tillfället är SPRING/SUMMER 2010 och Sommarhäng på ballen.


BOKAT


P&L PICS





She said,
"You know.. There's nowhere else to go"
But changing roles
It struck me that the two of us could RUN



Still I need your sway, because you always pay for it
And I, and I need your soul because your always soulful
And I and I need that heart, because your always in the right places


Let go, you're killing me
Calm down, you're killing me
My god, you're killing me
Don't fucking tell me what to do

OH YES IT FEELS LIKE LOVE LOVE LOVE

Torsdagen på Peace&Love var helt outstanding! Jag vet inte var jag ska börja. Det går inte heller att säga vad som var bäst. Kanske Vampire Weekends spelning då vi sjöng med och tokdansade konstant i solen och blev bjudna på varm jäger av två andra dansande fanzzz. Eller The Kooks euforiska spelning som gjorde mig tårögd av lycka över den fina musiken (jag vet jag är SÅ laim). Eller Robyns imponerande show, hon är helt klart coolaste bruden. Vilken perfekt dag!

Dock har jag tydligen lite svårt för att låta allt flyta på sådär alldeles för fint utan att väga upp det genom att skapa mig en hel massa små missöden. Redan på morgonen när vi anlänt till tågstationen - efter att mycket präktigt ha frågat Anna om hon har skrivit ut biljetten - upptäcker jag att både mina tågbiljetter och festivalbiljetten försvunnit spårlöst ur min tygpåse. Ack, kära karma. Efter lite panik samt ett par samtal hem till en sovande pojkvän fick jag tag i ordernumrena och kunde som tur var få ut nya biljetter. PUH. Väl framme i Borlänge besöker vi McDonald's för en god lunch och därefter Systemet för en trevlig eftermiddagspicnic med rosévin på grönområdet utanför entrén. Men först går vi och hämtar ut våra armband. Medan jag får ett plastarmband får Anna ett snyggt rött tygarmband vilket jag tycker är väldigt orättvist och kan inte hejda mig själv från att vråla "Varför får du ett SÅNT armband när jag får ett sånt hääääär!!?!?!", varpå jag snabbt inser att Anna har fått ett helt festivalpass och mina ögon blir stora som tefat och i stället brölar jag "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!!" varpå funktionären inser sitt misstag, fångar in Anna och klipper armbandet snabbt som blixten. Och Anna tittar på mig som om jag vore den dummaste tjejen på jorden. Men vi sörjer inte det förlorade festivalpasset så länge utan sätter oss och göttar oss i solen och njuter av vårat inhandlade rosa ur tiggda pappmuggar och tycker att det är precis så här livet ska vara. Jag mår ofärskämt bra och har på mig mitt egenhändigt gjorda hårband speciellt för festivalen till ära. Jag undrar om jag egentligen borde ha på mig det eftersom solen kanske kommer att lämna en fruktansvärd vit rand i pannan på mig? Men Anna övertygar mig om att det visst inte är någon fara. Detta avgör saken och till och med solbrillorna åker på. Senare på kvällen utnämner Anna mig till dagens solbrända mobbingoffer som både visst har en schysst vit rand i pannan samt ett par vita solbrillor på näsan.

Förutom detta var hela dagen till mycket stor belåtenhet. Till och med den 5 timmar långa väntan på tåget hem mitt i den kalla natten var tveklöst värt det. Bilder kommer när jag hittat min usb-grej.


RSS 2.0