RAZORLIGHT

MolotovJive & Razorlight - Fredagen den 12:e dec Parkteatern, Oslo.

 

Förbandet Molotov Jive var grymt bra. Lite kul att dom var värmlandspôjkar också!



   

Men Razorlight var såklart höjdpunkten.. Och jävlar vad bra det var!

  

Televisionhelg

Kevin och Alice vidare till final i Idol 2008!



Och det var ju precis så som jag ville ha det! Hipp hurray!
Däremot är det lite synd att jag ändå kommer att missa finalen.. Men egentligen gör det inte så mycket, för jag ska göra något som är mycket roligare än att glo in i en fyrkantig skärm. Jag ska till Oslo och gå på Razorlight-konsert! Hipp hipp hurray!!

Och igår var det ju final i Stjärnor på is! Jag skäms inte för att säga att jag tycker det är bra! Och när jag ändå håller på med att inte skämmas så kan jag berätta att Dansbandskampen också är ett mycket bra program!



Johanna och Markus vann. Men jag tyckte att Jesper skulle vunnit, och det tyckte juryn också. Undrar om folket helt enkelt inte tyckte som vi gjorde, eller om det var alla små idol-tjejer som röstade på Markus bara för att han är liiite mera tv-kändis än Jesper..?

Efterår var det Britney Spears-dokumentär.
En och en halv timme, och jag var redan dödstrött. Sent och jag hade jobbat hela dagen så jag trodde aldrig att jag skulle orka med. Men det var väldigt intressant. Nu vet jag lite ler om hennes liv och vardag. Det känns lite som att jag känner henne nu, man skulle nästan kunna säga att vi är bästisar!  :)


Sandefjord växer!

Min laddare till min dator luktade bränt och slutade fungera för några dagar sedan, så jag har varit lite inaktiv på bloggen. Det är ju tråkigt. Men en snabb uppdatering kommer här!

För någon vecka sedan öppnade en ny galleria här i Sandefjord. "Byn" som norrmännen säger verkar plötsligt inte längre lika liten. Nu behöver man inte längre åka hela vägen till Tönsberg när man ska handla, plus att öppettiderna har förlängts till klockan 20.00. Kan det bli bättre?  :)

  


    


  



Förra helgen var supertrevlig. Det var restaurangbesök tillsammans med jobbet. Vi var cirkus 70 pers som samlades på Big Horn Steak House nere i hamnen för att äta och dricka och ta avsked av alla som slutar nu vid jul. Och efteråt var det såklart fortsatt utgång.

Nu blir det lugnt fram till juldagen!
Och det ska bli så najs att åka hem över jul. Jag verkligen längtar röven av mig efter att vara hemma en stund! Det kluriga är ju julklapparna alltså.. Jag kanske ska satsa på att hålla till ute i hyllorna på lagret nästa vecka för att få lite inspiration..! 

RSS 2.0