123


Det blir mobilbilder nu när kameran är utom min tillsyn. Idag är det första advent och jag och Niclas har storstädat, bakat lussebullar och druckit glögg. Förutom toalettstädning har vi haft en riktigt mysig söndag! Discokulan är från i fredags (antar jag av datumet i mobilen). De fina blommorna fick jag av Niclas på födelsedagen.

KÖTT

Rekommenderas starkt! Gå och se på Backa Teater! Jag, Niclas och Anna var och såg den idag och den var jättebra!

BOKA HARRY POTTER - CHECK!


I morgon smäller det! På Biopalatset kl. 20:45 får jag äntligen se Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1. Jag är så sjukt exalterad att jag har lite svårt att hålla tätt.

DAGARNA AV GULD



Det fetaste först: Håkan Hellström på Hovet. Helt fantastiskt! Spelningen var över 2 timmar lång och jag bara satt (och stod) där och var så jävla lycklig! Filmade sista numret med mobilen; Vi två, 17 år.


I fredags tog jag och Niclas alltså snabbtåget till Elin & Johan i Stockholm över helgen och det har varit hur mysigt som helst! Förutom Håkan så firade vi även oss själva med sjukt god thaimat på bästaste restaurangen Koh Phangan och det smakade precis som i Thailand! Allt var så sjukt identiskt med Thailand, till exempel inredningen med bambu och neonfärger är helt otrolig. Det blev till och med åskväder och strömavbrott precis som det brukar i Thailand, haha.


Hade en superfin födelsedag också med tapas på Mañana med baby, överraskningsbakelser och överraskningsblommor och så många gratulationer att jag på kvällen blev så rörd över all omtanke att jag faktiskt fällde en liten lyckotår..

OCH VI GÅR UT OCH BRINNER UPP I NATTEN


Har hittat låtlistan från Håkan Hellströms konsert i Scandinavium i lördags! Jag och Elin ska ju på hans spelning på Hovet i Stockholm nu på lördag! Men jag antar att han kanske ändrar lite för det känns som den här listan är rätt anpassad efter Göteborg..? Vi får väl se i helgen! Här är hela listan:

Dom där jag kommer från
Kom igen Lena!
Saknade te havs
13
Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
Mitt Gullbergs Kaj paradis
Klubbland
Jag vet vilken dy hon varit i
Hurricane Gilbert
Jag har varit i alla städer
Magiskt, men tragiskt
Shelley
Gårdakvarnar och skit
Tro och tvivel
Ramlar
En midsommarnatts dröm
Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
Nu kan du få mig så lätt
För en lång lång tid
Känn ingen sorg för mig Göteborg
River en vacker dröm
Du är snart där
Vi två, 17 år


VÄLKOMMEN TILL GBGS!


http://gothenburgshout.wordpress.com

WAAAAAZZUP!?!

Försöker pigga upp mig med den gladaste musiken there is. Och ska nog köpa lyxkaffe som tröst innan lunchrasten är över. Jag drömde nämligen om styckmördare inatt som kastade blod och köttslamsor in på vår trädgård och in genom husfönstren! När mördaren kom in i huset och jag satt och försökte gömma mig i en återvändsgränd i köket så vaknade jag äntligen men vågade mig inte riktigt ut ur sovrummet. Fan jag skulle inte ha tittat på Scream 2 i fredags.


THE LAST BOUNCE

Såg dom aldrig live. Och JA om det är något jag ångrar så är det just det. Ikväll var det danstema på SVT2, vilket jag upptäckte när det var 10 minuter kvar av The Last Bounce. FAIL. Som tur var finns det på SVTplay fram till den 6:e december och den tål att ses flera gånger!! Mina favvonummer är den med läktaren, den när Henke dansar balett/street i trikåer, brakenumret, den med sängarna och den med väggen och studsmattan. Och det var väl typ alla. Frideliin ♥ SVTplay.

För övrigt har jag lämnat in min bebis Canon på service idag. Canons blixt fälls inte upp som den ska, stackarn. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Canon trivs på servicehuset men att han kommer tillbaka hem så fort som möjligt.

JAG FYLLER ÅR OM 8 DAGAR!



http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=603395


GUIDE TILL DE BÄSTA FOTOINSTÄLLNINGARNA

Jag köpte min systemkamera för lite mer än ett år sedan och jag har fortfarande inte satt mig in i hur alla inställningar fungerar om jag ska vara helt ärlig (manualer är inte det roligaste som finns). Helst fotar jag med de halvautomatiska inställningarna där jag kan ställa in antingen slutartiden och få bländaren automatiskt inställd eller tvärtom. Nu har jag hittat ett blogginlägg som väldigt pedagogiskt förklarar vilka inställningar som passar bäst till vilka foton. Detta kommer säkert vara mig till hjälp och därför vill jag också tipsa vidare. Så varsågoda!


VECKANS ORDSPRÅK

Ni vet det som står efter varje söndag i kalendern. Vecka 44:
"Att oroa sig gör aldrig morgondagen lättare, det gör det bara tristare idag."
Rätt mitt i prick.

RSS 2.0