Vit festkväll

Ja, ikväll blir det utgång faktiskt. Men eftersom jag har bilen och dessutom jobbar kväll idag så blir det inget drickande, endast saft eller mineralvatten i såna fall. Men jag tror det blir en helkul kväll i alla fall. Det blir nämligen med det gamla gänget som man inte träffar så ofta numera. Lite som en Reunion!
 
Idag kommer även bästa vännen E hem från huvudstaden för att fira lillasyrran som fyller myndig. Fira och fira förresten, det var hon som blev chaffis. De ska nämligen in till nåt ställe i Karlstad och då fick storasyrran köra. Egentligen skulle jag följt med som nyktert sällskap, men som sagt jobbar jag kväll.

Fast oftast är det skönt att jobba kväll eftersom man får så fet sovmorgon. Jag har alltid sagt att jag inte är gjord för tidiga mornar. Jag är som mest aktiv och kreativ sent på kvällarna. Då kommer jag alltid på nåt nytt jag måste göra. Precis innan man ska lägga sig oftast.

Det här är jag. (Hrm*)

Det här är jag. (Hrm*)

I wish I wish I wish I wish..


När jag tänker efter så har jag bara åkt snowboard tre gånger den här vintern. Det var det sämsta.

Min andra bästa vän A är just nu ledig från jobbet tills på fredag. Det var meningen att hon skulle följa med sin pojkvän till fjällen den här veckan och åka snowboard tills hon spydde. Istället stannade hon hemma och bekantade sig med sin nya bästa vän Megainfluensan. Jag pratade i telefon med A igår. Hon var lite deppig, och jag sa att jag antagligen skulle hängt mig om jag missat den resan.
A sa att hon visste att jag skulle förstå hur hon kände sig.

Hur som helst ska vi ses på lördag. Då blir det Vänner-maraton och garanterat ett berg med popcorn.

Back home

Hemma och skittrött. Åter till verkligheten. Men jag ska inte klaga. Den här helgen har varit den roligaste på länge.

Ankomst ca 21.40 till Stockholms central i fredags och blev uppmött av E och C. Ååh vad härligt att se din feja igen! Glädjerus och kram och kram och kram! Så plötsligt satt vi på tunnelbanan hem till söder. Slänga in packningen, in i dusch, ut ur dusch, klä på, korka upp och utgång. Så var planen. Och det var väl så det gick till också. I stort sett. Frånsett att vi inte kom iväg förrän klockan passerat midnatt.

Det var en riktigt mobbad tunnelbanelinje vi till slut hamnade på (den blå mot Akalla som man hittar allra längst ner och längst bort i tunnelbanelabyrinten på T-centralen). Den tog oss i alla fall dit vi skulle, Vinterträdgården på Kungsholmen - ett helschysst popsnörehak. Efter mycket dansande, en rosaröd drink som smakade som den där hallon/lakrits-isglassen och en pommes frites-tallrik så var vi inte bara toktrötta utan också tillbaka i lägenheten. Och klockan var 04.30.
Lördagkvällen var i princip likadan, de största skillnaderna var öl, McChicken & Co och hemkomst ca 05.00. Här skulle jag vilja visa en bild från kvällen, gåsh jag var så hot! ;] Ska försöka kirra. Here it goes.

53341-4

Självklart hann vi också med shoppingen. Vi knallade runt lite grann på So-Fo och kollade småbutikerna, och de stora affärerna i city. Jag fyndade två tröjor för en, ett superfräscht Cheap Monday-linne och ett par skitsöta gammelrosa tygskor. Ena tröjan och linnet glömde jag förstås i Stockholm. Fan.

Hemkomt ca 21.30. Efter en lång och kall tågfärd kom min käre och efterlängtade fader och hämtade upp mig på Dfs station. Väl hemma passade det för jäkla bra med uppskurna grönsaker och nachochips att dippa i guacamole framför tv:n.. Men hur det var att gå upp i morse ska vi inte tala om =P

Mot huvudstaden!

Ikväll bär det iväg till huvudstaden, jippi! Helgen ska nämligen spenderas med bästisen/barndomskompisen som är nyligen infyttad på söder i storstan. Har saknat henne otroligt mycket här hemma, så för att hon ska veta att hon verkligen är efterlängtad har jag kostat på mig att köpa henne en liten inflyttningspresent. Det blev en ugnsform från Kronhallen som är speciellt bra att grädda kladdkaka i. Något av en specialitet á la oss!

Klockan 18:59 går tåget från Degerfors station ända fram till Stockholms Central utan byten. Helskönt. Har garderat mig med en halv chokladkaka, mörk choklad såklart, en festis med jordgubb- och grapefruktsmak som jag aldrig tidigare testat och så har jag faktiskt lyckats komma över killens Ipod. Jä. Eftersom jag också är en riktig jävla korsords-kärring så ska jag nog plocka med mig några av alla de tidningar jag har påbörjat korsorden i. Eller alternativt en påbörjad Paulo Coelho-bok som inte riktigt föll mig i smaken. Men jag tror ändå jag ska ge den en chans.

Skrothögen till bil lyckades förresten chocka mig rejält genom att klara sig igenom besiktningen! Det kanske till och med är så att brorsan ändå har bilmek-talang, det är ju ändå han som slitit med den på verkstan.

Näe, nu är det hög tid för mig att dra mig hemåt från kneget. För nu är det helja! Och ja just det, vi skulle ju gå ut i kväll :)

Min allra första blogg!

Jag välkomnar mig själv till min allra första blogg. Tackar och bockar.

Jag är inne i en sån där ÅååhhhhGuddetärsåtråkigtdethänderjuingenting-period. Inte ens här på jobbet händer det nånting, ett samtal i halvtimmen är väl ungefär vad som gäller just nu här på Tele2:s kundservice. Fast idag har vi faktiskt fått tårta av gruppchefen! En jättefin tårta med rosa marsipan och röda geléhjärtan som det stod vårt gruppnamn MF5 på. För idag är det Alla Hjärtans Dag och då ska man visa att man tycker om varandra. Jag åt rosen. Och dom tillhörande bladen. Yammi :]

Efter jobbet ska jag på dansträningen, det är verkligen skitroligt! Men först förbi farfar för att lämna tillbaka hans gamla röda Nissan-racer som jag haft undertiden käre farfar åtagit sig att ta "min" skrothög till besiktningen. Den går garanterat inte igenom. Nevah!


RSS 2.0