Sweden!

Jag är i Stockholm! Förskyld och äcklig med fetaste packningen, men hemma! Allting är så annorlunda. Nu får man slänga toapappret direkt ner i toan, och var sitter å, ä och ö på tangentbordet nu igen? Sluta tänka på engelska och inse att nu förstår alla runtomring vad jag säger igen. Man får ju skämmas! Luften är frisk och det luktar som.. jag vet inte, men det luktar till och med annorlunda. Fräscht liksom, det ligger ju inga sopor på gatorna längre!
Och jag ska äta ihjäl mig på knäckebröd, makrill och havregryngröt. Shoppa på H&M och Topshop och handla mat på ICA. Jag har nog ändå längtat hem i alla fall lite grann..

I morgon kommer kära papi och hämtar mig och mitt bagage, så bär det iväg hem till lilla hålan igen. Träffa min älskade mamma. Och brollan som tar studenten. Och mormor & morfar och farfar. Och Hjerpen och Rispolin och Mekus och Mike och Moro och Toren. Och redan idag får jag träffa min babe igen, gaash I've missed you. Och igår möttes vi upp av goa Emma och Sannilajnen på Arlanda. Och vi åt jordgubbstårta och det visades fotoalbum och Bangkokinköp. I morse vaknade vi klockan sex och kunde inte somna om. Laddade hem Håkans nya album och Desperate Housewifes, man har mycket att ta igen! Elin organiserar och installerar sig i lägenheten. Sen ska jag äntligen klippa och färga håret. Kanske äta sushi på Globen City.

God, it's good to be back!

Counting down

4 more days to go...

Sista semesterdagarna har varit precis som en minisemester. Tank charter. Koh Samet har fangat vara hjartan for sammanlagt 12 dagar. Och det ar faktiskt skont att ha stannat pa ett och samma stalle sa lange nar vi har stressat runt sa mycket tidigare.

Har har vi bara legat och pressat pa stranden, kakat asgod mat, traffat folk, festat till det, last bocker och tittat pa film. I morgon lamnar vi paradiset for huvudstaden igen. Vi ska faktiskt lyxa till det lite och checka in pa ett hotell med pool pa taket. Av tidigare erfarenhet vet vi att man tappar alltfor mycket solbranna i storstader! Sa nu ska vi tillbringa soltimmarna vid poolen och resten av dagen pa shoppingcenter och -gator.

Stannar tills pa lordag i Stockholm, sen ar det Karlskoga-Degerfors som galler..
3 och en halv manad i Asien, shit my god vilken omstallning.

Grattis mami pa Mors Dag!

Jordbavning

Vi ar fortfarande i Bangkok och har som tur ar, med tanke pa jordbavningen i Kina, inte akt till Hong Kong. Och vi har inte markt av nagonting av skalvet. Bara sa alla vet! Safe safe safe!

I-landsproblem #1: "Var ska vi aka harnast?"

Tillbaka i Bangkok igen efter lite resande i Laos. Och vi vet inte vart vi ska aka next. Hong Kong, Koh Chang, Koh Samet eller Khao Lak!? Visst ar det jobbigt. Skit.


Laos var i alla fall grymt. Vang Vieng var asball med tubingen och den softa stamningen. Efter det sa akte vi soderut ner till 4000 Islands. Ode stalle, men mer naturligt och jordnara har jag inte varit med om hittills pa resan. Elekricitet pa on Don Det fanns endast under nagra timmar pa kvallen. Efter nagra lugna och mysiga dagar dagar dar borjade pengarna sina, och eftersom det inte fanns nagon ATM sa var vi helt enkelt tvugna att rora pa oss, om vi inte ville stanna kvar dar for evigt. Mycket trevligt stalle, sa lite lockande, men nej tack.

Och nu har vi alltsa hamnat i Bangkok igen. Och bara Buddha vet var vi hamnar harnast!


Baby baby baby!

image407

I love you!


RSS 2.0