Hemkomst..

España - Sverige

Wow. Att möta farsan på Arlanda var lika amazing som jag tänkt mig. Glädjetårar och riktig bamsekram. Fast den som först sprang fram till mig och kramades var min Elin - såklart! She's my woman ;) Så det bar av hem till henne, till hennes nya och egna lägenhet. Serverades kallrökt lax, potatissallad, skagernröra och en äkta svensk grönsallad. Till det vitt vin (som om inte jag hade enough av det dagen innan), och en bautaskål med mitt favoritgodis från Karamellkungen! Helt sjukt bra helt enkelt. Sen blev det utgång med pappisarna och brudarna.

jag elin emmaKarlskoga och Degerfors dagen efter. Hämtade upp My love och hem till mami och lillebror. Tokroligt att se dem igen allihop. Och tacos för första gången på ett halvår - jä! De följande dagarna tillbringade jag mest hos andra, mormor & morfar, farfar, vänner och så vidare. Och jag fick jobb som timvikarie på Nickkällan, så screw transcom! Så jag började jobba direkt, men åkte bara några dagar senare tillbaka till Stockholm för att hälsa på Elin (och för första gången Emma sedan Spanien!) i fem dagar.

...Dan efter att jag kom tillbaka hem åkte jag och Lars till Göteborg över helgen, för att hjälpa till att festa på Sandras 30-årskalas. Efter det höll jag mig faktiskt hemma ett tag, men i början av december drog jag och Hjerpe iväg till Elin i Sthlm igen. Den gången var det The Durango Riots spelning på Debaser som lockade.

Och den var riktigt riktigt fett mä bra!



Durango Riot


Så blev det jul och en supermysig julafton hemma med familjen, och även hemma hos Lars familj senare på julaftonskväll. Och jag har också hunnit få jobb på Mc Donald's, och det är kul faktiskt, vad alla än säger! Så så har mina första två månader hemma varit, kort sammanfattat. Och snart åker jag och Lars tillbaka till Selma Spa i Sunne över en helg. Behöver jag nämna att jag längtar röven av mig?


RSS 2.0