Sun, surf, love and ice cream.

Idag bär det av.
Skjuts av kära Niclas föräldrar till tåget i Skövde. I Gbg på eftermiddagen med god tid för lunch, innan flygbussen går mot Säve flygplats. Flyg till Stansted, London. Några timmars väntan innan nästa flyg mot Kuala Lumpur, Malaysia, lyfter.
Framme i morgon k väll. 7 timmar plus i tidszonen. Säkert maxat jetlaggad.
Men vi är inte framme på riktigt förrän på tisdag. Då ska det vara 28 grader, omkring halvklart och uppehållsväder.

Fram med solkrämen, Bali här kommer jag!



Florens

En superhärlig vecka med tjejerna i Florens. Dom här soliga bilderna är från första och näst sista dagen. Resten av veckan har varit molnig och regning, men några gråa bilder tänker jag inte visa upp!


Jag är i Florens!

Fast jag var i Åre!



Tusen tack Sofie & Elias för att vi fick bo hos er, för guidningen i backarna och i byn och för att ni är så himla snälla och goa! Och tack till Sanna också, som bjöd på sin stenugn och ett helt fantastiskt roligt öl(kuk)spel :)

Jag och Niclas har haft ett par superroliga dagar hos er i Åre, we love you!


Även fast inte vädret var så exemplariskt så åkte vi ändå i backarna varje dag.
Det regnade bara en dag, resten uppehåll och vi fick till och med en hel dag med stekande solsken! Härligt. Då passade det bra med ett stopp på Fjällgårdens VM i Afterski, efter tre fatöl i solen var det lite extra fnissigt att åka nerför sista backen, fniss!

Sista natten tillbringade vi på Hotell Holiday Club, en julklapp till oss båda.

Samma dag som vi åkte hem så var vädret katastrof, men det gjorde ingenting för då utforskade vi äventyrsbadets bubbelpooler och deras Saunaworld med ljusterapibastu och isvak!


Så nu har Åre hittat sin plats i även mitt hjärta. Jag blev till och med sugen på en säsong, men det tajmar ju en aning dåligt när planen är plugg i Gbg. För övrigt har jag, förutom Eventutbildningen, också sökt in på några fristående kurser på Gbg Universitet, för det är tydligen väldigt svårt att komma in på Eventutbildningen. Många sökande, få platser. Förra året sökte cirka 300 personer, varav 80 får komma på intervju och 30 av dom kommer in. Alltså 10% chans att komma in - 90% risk att inte komma in.

Wish me luck!



Men nu är jag i Florens med Anna & Anna! En veckas tjejhäng! ♥

RSS 2.0