JAG HAR DANSAT STREETDANCE


Det var jättekul.

AKRYL


Har varit i pyssellokalen. Det blev en målning i akryl. Har inte målat på duk sen strax efter gymnasiet, ungefär fem år sedan. Jättekul att komma igång igen! Ett förslag var att kalla den "Gå inte mot rött ljus". Hehe.

ATELJÉ SNOILSKY

Har jag berättat att jag och tre tjejer hyr en källarlokal för ändamålet: pyssel?
Kim syr väldigt mycket. Erika håller på med gigantiska gipsfigurer. Så jag och Ylva. Vi gör lite av allt möjligt. Kollage. Dekopage. Stickning och virkning. Jag har flyttat dit min symaskin och mitt stafli. Och så ska vi börja med lite gatukonst också. Ikväll ska det pysslas under influenser av rödvin och ipodmusik ur små högtalare. Det kan ju bli hur kul som helst. Frågan är bara om jag ska börja på en tavla? Eller om jag ska snygga till ett par krukor med fina ängelbokmärken? Kanske lägga pärlplattor.. Äh why choose?

ARABISKA MÄNS MOBBADE KROPPAR


TIPS! Arabiska Mäns Mobbade Kroppar är en installation av Mellika Melouani Melani/Teater Tribunalen. Den tar plats på Röda Sten och är en del av Göteborgs Dans & Teaterfestival som håller på veckan ut. Citat ur programbladet: "I Arabiska mäns mobbade kroppar utmanas det faktum att massmedia framställer människor i förorterna som ett potentiellt hot mot det västerländska samhället istället för att lyfta fram deras position som exkluderade medborgare. Tillsammans med myndigheter fabricerar de en fiendebild, bilden av terroristen, med syfte att hålla ihop ett samhälle som blir alltmer ojämlikt." Jag hade turen att få se den idag med skolan och jag gillade det väldigt egna konceptet.

GLÖMDA MOBILBILDER


Teddybears på Putte i Parken. Fet show. Jag vill så gärna ha deras discohuvud som lampa i mitt vardagsrum.


Rebecca, Niclas och jag var och såg Oskar Linnros från öltältet på Kulturkalaset i Göteborg.


Den internationella matmarknaden på Kulturkalaset. Köpte spansk paella och brittisk fudge, yum.

KV10

Det känns som att jag hittat hem! Som att jag kommit till ett ställe fullt av likasinnade med samma ambitioner och visioner som mig själv. Hittills har jag bara fått väldigt bra intryck av skolan och vad vi kommer hålla på med den närmsta tiden. Alla verkar väldigt motiverade och fulla av drivkraft. Jag tror och hoppas att jag kommer att bli inspirerad och att jag i min tur kan inspirera andra. Med nåt. Magkänslan har i alla fall aldrig varit bättre.

HEHE


Jag och mamma. Hästgarvet går tydligen i släkten.

NYTT PÅ BALLEN


Balkongen blir bara finare! Jag och Niclas svängde förbi IKEA en ledig dag och köpte på oss dessa hyllor och några ramar för att göra verklighet i våra inredningsplaner. Tavlorna är köpta i Thailand av en konstnär på Khao San Road och både jordgloben och klockan är presenter. I andra delen av balkongen har vi hängt upp ett transparant tyg på väggen och mor och fars gamla ljuskrona i taket. Men stolarna som står där är så fula så det visar jag inte bild på förrän dom är utbytta!

FOTOVÄGGEN


Här berättade jag om fotoväggen som planerades i vardagsrummet. Well, här är resultatet! I Like!

KULTURVERKSTAN

I sista minuten har jag kommit in på en tvåårig KY-utbildning i Lagerhuset, Göteborg. Internationell Kulturprojektledning är vad det blir folks! Jag är så glad! Och den börjar på måndag! Shit pommes!! Kulturverkstan.net

MINIGUIDE TILL KULTURKALASET

I morgon (tisdag) startar Kulturkalaset i Göteborg som är en gratis stadsfestival med många olika slags event på schemat. Här listar jag de viktigaste, varsågoda!

TISDAG
18:15 José Gonzales, Götaplatsen
19:30 "Skrattfest" med bl.a. Özz och Soran, Storans parkering
20:30 Timo Räisänen, Götaplatsen
21:20 Govenor Andy & Compacetic Band, Brewhouse
22:00 Donkeyboy, Storans parkering

ONSDAG
18:00 Workshop i streetdance med Zerjon från Twisted Feet, Utställningshallen i Stadsbiblioteket
21:30 Hardcore Superstar, Götaplatsen
22:00 Kapten Röd, Storans parkering
22:30 Twisted Feet Dance Academy, Lisebergshallen

TORSDAG
10:00-20:00 International Street Market - europeisk mat- & hantverksmarknad, Gustav Adolfs Torg
16:00-23:00 À la London - designmarknad, Kanaltorget
18:00 Oskar Linnros, Storans parkering
20:00 Amanda Jensen, Götaplatsen
21:45 Teddybears, Götaplatsen
23:00 Twisted Feet Dance Acadamy, Lisebergshallen

FREDAG
10:00-20:00 International Street Market - europeisk mat- & hantverksmarknad, Gustav Adolfs Torg
23:30 Twisted Feet Dance Acadamy, Lisebergshallen

Dessutom är det utomhusbio varje dag kl. 22:00 vid Kronhusgården! Enjoy.

PUTTE I PARKEN 2010

På festival är det gamla festivalkameran som gäller, därav den kassa fotokvallen. Men ändå trevliga bilder! Grym festival även fast största delen bestod av regnkläder, gummistövlar och rinnande mascara. På Oskar Linnros var det dock soligt och fint. Kanske Puttes bästa spelning för i år? Eller Timo Räisänen.


HÅLLUT

Festivalbilderna kommer snart. Jag måste bara jobba en massa först. Den som väntar på nåt gott.


RSS 2.0