Skaffa SJ-kort?

Det är hektiskt att vara ledig. Brorsan tog studenten, och det gick mig inte omärkbart förbi. Det var städning på schemat, men jag hann i alla fall träffa Rispoli på hennes blixtvisit i Sverige, grattis till praktiken baby! Och jag såg till att träffa Hjerpis, tittade på nya lägenheten och hälsade på familjen och valparna! Annars var det skurning och städning av kylskåp, köksluckor, byrå, utemöbler och för att inte tala om mitt eget vidriga snuskrum.. Men det var det värt, dagen till brorsans ära blev jättelyckad och han var toksnygg i kavaj och studentmössan.
Dagen efter kom Niclas till Värmlands skogar och hälsade på. Sightseeing i Karlskoga/Degerfors, och första doppet i sjön för i år (det var svinkallt)! Pappa fyllde 46 och vi hade fikakalas med mormor & morfar och farfar. Sen följde jag med Niclas hem till familjen i Karlsborg och hälsade på. Det var nog först då som jag började slappna av och kände att det blir nog rätt skönt att bara vara ledig hela sommaren. Sen bar det iväg till Stockholm för att jobba på Where the action is, fick biljetten gratis. Det var skitkul, kallt och ganska regnigt men med mycket festivalkänsla. The Hives och Queens of the stoneage gjorde det lätt värt två dagars jobb!
Och ikväll sätter jag mig på tåget tillbaka till Degerförs, är hemma i morgon och sen bär det iväg med tåget till Karlsborg igen på onsdag. Sen kan midsommarfesten börja!

RSS 2.0