Lite av varje sådär.

Nu har jag inte skrivit på så länge så jag måste göra en kort resumé av den senaste tiden. Och det är väl det ända jag hinner med också i och för sig, för jag måste lägga mig och sova.

Kort. Mycket jobb, som sagt. Gjort 13 dagar i rad, ledig igår och nu är jag inne på ett 12-dagarspass. Förhoppningsvis blir det övertid nu i veckan också. Det är tokbra pengar, får passa på nu när det är halv skatt.
En supertråkig grej är att Adam har flyttat härifrån hem till Sweeeden igen. Han lämnade oss i lördags och det var inte alls roligt. Har ju inte känt honom tidigare, men nu har man ju bott tillsammans sen jag kom hit i september och vi har haft så himla roligt tillsammans hela familjen. Så det var verkligen toktrist i lördags. Jag grät. Jättemycket faktiskt. Men vi hade en rolig avslutning i fredags, gick ut och åt på restaurang allihop och sen drog vi ut på dans och en mängd öl. Adam såg så klart till att vi som är kvar här inte kommer in på en enda bar här i byn i fortsättningen ;)
Sannas karl Gabsan har varit här på besök i helgen, det har varit jätteskoj. Och vi har spikat med vår hyresvärd Terje att vi får bo här i januari också. Och då ska Sanna och Magda flytta in här i stället för Elias och Sofie som sticker innan jul. Det är grejt, slipper vi flytta för bara en månad.
Annars har jag bokat klipptid på Elin Olssons salong i veckan, kommer sitta som på nålar. Och jag har fått mission: färga håret på Niclas. Får se hur det går, stackars kille. Annars håller vi på med det vanliga, stickar mössor och så vidare. Har unnat mig ett riktigt bra köp - ett par nya snowjoggers. Vet att Mike kommer älska dom!
På torsdag ska vi till badhuset, och ikväll har vi bakat världens godaste chokladmuffins och jag har städat dushen, det var jätteäckligt.
Så har jag hört det ryktas om att pojkspolingarna AllanBroman planerar weekend i Sandefjord. Jag citerar Elin "Fy fan, idag kommer Broman"..


Jobb jobb jobb!

Shit, den här veckan har gått så fort. Och jag som har lovat att greja till ett inlägg om födelsedagsfirandet. Det var ju lite dåligt av mig att inte hålla mitt löfte. Men jag har två ursäkter. För det första har jag jobbat tokmycket, jobbar 12 dar i rad och en dag jobbade jag 14 timmar. Så det har varit lite hårt. Men det är bra för nu betalar man bara halv skatt i fyra veckor, perfekt! Och lagerjobbet är kul faktiskt. Det går bra nu!
Och för det andra så har jag inte orkat lägga in bilderna på datorn. Och vad vore ett födelsedagsinlägg utan bilder..? Men jag lovar att det kommer. Säkert till veckan.



Toren > Grattis då Broman!

Happy..

..birthday to me!! Tusen tack till familjen och alla ni som gjorde födelsedagen till den bästa någonsin! Och tackar och bockar för alla gratulationer!

Inlägg om dagen kommer när jag nyktrat till ;)

P.S. Jag har äntligen fått lagerjobb! Det går åt rätt håll! D.S.

sicko

Det där med att ladda upp för att ligga på topp idag gick inte alltför bra. Ligger här i soffan, hemma från jobbet. Planerar att fylla dagen med scrubs, harry potter och cirka tusen koppar té.





P.S. Elin och jag singlade slant om lagerjobbet, och Elin vann såklart. Så hon börjar till veckan och jag blir kvar på äckliga Unicall. Men förhoppningsvis får jag också börja snart. Hoppas hoppas hoppas! D.S.

Sweet sweet family

Igår natt kom Elin och Adam tillbaka till familjen, och vi har fått tillökning med en Eka också! Roligt roligt. Och Min Käraste Familj #2 därhemma i hålan har skickat med grejjer, så nu är spritskåpet, garderoben och skohyllan påfylld! Men det bästa var det lilla brevet skrivet i all hast.

Tusen tack, saknar er superdupermycket!  ♥ ♥ ♥

Ett brev tillbaka väntar er.



Jag och Elin har blivit erbjudna ett jobb på samma lager som resten av familjen. Äntligen! Men eftersom det bara är en tjänst so far så ska vi singla slant om platsen. Den som vinner börjar redan till veckan. Spännandish!

Men idag är jag trasig. Gick hem från jobbet för att samla krafter och komma tillbaka på topp imorgon igen. Tänker inte direkt gå och sjuka ner mig nu, vore högst olämligt. Wish me luck.

image311

Helg i kollektivet

I helgen hade Fredrik besök av sin brorsa André och hans kompis Henke. Så vi styrde lite singstarfest i fredags. Senare drog de fram gitarr och munspel och lirade, himla trevligt. Haft en bra helg, inte alls så mycket alla-är-hemma-utom-jag-ångest som jag trodde att jag skulle ha. Och det har jag grabbarna att tacka för, spanx!

image306



Gårdagen var däremot ganska tung. Upp och jobba, satt i kassan hela dagen. Dödstrött. Väl tillbaka i kollektivet somnade jag på en gång. Men när Fredrik och Niclas kom hem från jobbet var det filmtajm. Blow med Johnny Depp, good shit.

Idag har jag flyttat hem till familjen igen. Stickat klart en mössa och bara tagit det lugnt. Snart kommer min Elin tillbaka från SWE. Vi har bara varit ifrån varandra i tre dagar, men gåsh vi har mycket att ta igen..

My weekend heroes

image305

Mina helg-grannar Niclas och Fredrik har tagit väl hand om mig hela helgen!
Tackar och bockar.

Back on track

Jag är på topp igen. Netcom visade sig vara ganska roligt, pinsamt but true. Nybörjarturen slog till och jag vann ett par tokgrymma hörlurar från Scullcandy - plus att jag sålde upp i bonus. Idag är jag grymmast i stan!

image304

Nu är Elin, Adam, Sanna & Magda hemma i Sverige. Dom lämnade mig idag. Men jag är glad för det. Ska bli skönt att slippa de där sjuka jävlarna! ;)
Haggis stora familj kommer på besök imorn, så jag är ivägskickad till Sanna & Magdas kollektiv över helgen. Solo. Men jag ska ju ändå jobba. Och som sagt, najs med lite privacy..

(P.S. Ivägskickad kanske var att ta i.)



Ossi > Tack, du är den bästa supportern i världen! Miss ya.

Allan > Men du fattar ju ingenting jöh!

RSS 2.0