Spring's here!

Spring's here!
Foto i bilrutan

Spring's here!
I motljus

Spring's here!
Mitt fotavtryck på vår tinade grusväg

Spring's here!
Det som göms i snö..

Spring's here!
Vakna till liv?


53341-9
Vinterns snöfall samlat på hög

Spring's here!
Hittar du den här har du nog kört vilse!

Håkan, Håkan, Världens Bästa Håkan!

En hyllning till allas vår Håkan Hellström!



håkan


Ja, så är det! För i fredags var jag på hans konsert på Nöjesfabriken i Karlstad, och vilken känsla den killen förmedlar! Helt sanslöst otroligt. När jag tänker på det så kommer den där magiska stämningen tillbaks, som ett lyckorus som liksom börjar inifrån bröstet och kryper ut i hela kroppen och ända längst ut i fingertopparna. I och för sig är jag inte ny för detta Håkan-fenomen, förutom denna konsert har jag varit på fyra stycken tidigare. Och varenda en har varit lika tokbra!

håkan


Jag och syskonen E & E åkte in tillsammans. Den yngre E hade aldrig sett Håkan tidigare, medan jag och den äldre E kanske är lite av vad man kan kalla Håkan-veteraner. =) Jag hade däremot inte lyssnat något alls på hans senaste släppta skiva, så det var den som spelades på vägen in. En låt, Tretton, hade jag hört en gång på P3, och jag måste erkänna att jag blev så besviken, eller kanske mer åt ledsen-hållet. Jag gillade den inte alls och förkastade därmed hela skivan av rädsla att bli ännu mer besviken. Efter fredagens otroliga konsert har besvikelsen omvandlats till ett starkt vill-ha-begär, så nu siktar jag i stället på en beställning från cdon.

Tre-dagars-ledigt !

Tre dagars ledighet har jag haft! I rad faktiskt. Så nu har jag passat på att bli utvilad, tränad och road. Jag har väl mer eller mindre sett till att mätta alla de mänskliga behoven ;)

I onsdags gick jag för dagen kl 16:00. Skulle egentligen virkat mössa med E, men han hade glömt bort det vilket jag tyckte var väldigt passande. Tröttheten efter allt kneg hade slutligen tagit ut sin rätt. I stället gick jag en promenad i solskenet i väntan på att älsklingen L skulle sluta jobbet. Det var riktigt skönt, jag fick en sån där frihetskänsla som man får ibland, blandat med vårkänsla! Jippi!

L sov hos mig och jag skjutsade honom till jobbet lagom till lunch nästa dag. Jag åkte vidare till badhuset där jag simmade typ 1000 längder och smygtävlade med två tanter om vem som kunde simma snabbast. Den undermedvetna smygtävlingen fortsatte i bastun, men där om vem som kunde vara kvar längst. Jag fetförlorade mot kinesen. Hon var grym. Men jag var tränad!

Sen hämtade jag upp A efter jobbet. Jag bjöd henne på pizza för att hon hade blivit påkörd på sin körlektion av nån klant utan backspegel. HAHA. Det måste ju vara nåt som ligger högt rankat på pinsamt-listan. Det värsta vore väl såklart att köra på en polisbil, fifän. Men det näst värsta måste ändå vara en körskolebil. =P

A och jag hade planerat att vi skulle dra några kvällsåk i snowboardbacken, men efter pizzan slog latheten till. Latheten tog oss med på en sväng förbi kronhallen och köpte en hel påse godis, sen förde Latheten oss vidare hem till A:s soffa och satte på A:s Vänner-, och Desperate Housewifes-box. Och där kom både road och utvilad med i bilden!

53341-2         53341-3


Dagen efter simmade jag igen. Den här gången var det nya tanter att smygtävla med och dessutom var jag dubbeltränad! På eftermiddagen gick jag och L en sväng på stan, fyndade på bokrean och tog en fika på Paris. Kvällen spenderades framför tv:n. Några grannar i Degerfors hade vunnit på Postkod-Miljonären. Det kunde varit mormor, men det var det inte. Nu är hon säkert jättesur och riktigt sådär avis som bara kärringar kan vara.

Igår tog jag och A igen de missade åken i backen. Det var en perfekt snowboarddag, någon minus och solsken. Härligt härligt. På vägen dit, ca hundra meter från parkeringen möttes vi av ambulansen. Vilket bra omen, tänkte vi, parkerade och spände fast brädorna.

RSS 2.0