Best birthday of my life!

11/11. Här kommer bilderna. Bättre sent än aldrig!

Väckning av hela familjen och våra adoptivbarn kl 8:00 med bubbeldricka och öl och nybakad chokladmuffins! Sen bar det direkt iväg mot Strömstadsfärjan. Jag  fick ett ölglas med ringklocka. Det var kul =)



På båten skulle vi ta oss i till Bar Sundeck, men det var ju stängt. Men det var supernajs utsikt!



Hamnen i Sandefjord. Och Sanna hittade en bur!



Vi gick ner till baren inne i båten istället. Där fanns det öl. Och Adam gömde sig bakom en båt och sen kom vi fram till Strömstad!



Systemet var nummer ett. Sen gick vi och käkade god mat på restaurang. Många blev trötta. Vi var ju uppe med tuppen och inte sena med drickat..



Färjan hemåt var det också många som var trötta. Men Elin lyckades hålla mig vaken med söta drinkar!



Adam höll sig vaken genom att jaga små barn.



Hemma i kollektivet började vi festen på nytt. Singstar var så klart med också.



Och det blev utgång och på vägen hem var det roligt att slänga sig i högar. Överallt. Och Adam somnade på pizzerian. Karatedagen.



Dan efter var vi pigga och glada och det var min riktiga födelsedag. Niclas surprisade mig med picnic uppe på berget. Superfint, tack allihop för världens bästa födelsedag!!


Bokat!

Utresa

Torsdag 14 FEB

06:00 Stockholm Arlanda Terminal 2
07:55 Helsingfors

08:40 Helsingfors
23:15 Bangkok



YEEEES !


Desperata hemmafruar is killing me!

Shit pommes frittes, förbannade Tornado-avsnitt! Jag tror jag döööör! Och det finns inget nyare avsnitt att ladda hem heller.. Jag måste se fortsättningen!
 
OH MY GOD!

image316


Fira jul?

Ytterliggare ett 12-timmarspass idag. Så skönt att vi får jobba mer övertid nu. Och förhoppningsvis får vi jobba övertid hela söndag också. Det blir cash det. Har i alla fall lördag ledigt. Det är najs. Men det får bli en lugn helg, det hehövs. Fast på fredag ska jag ut och käka på restaurang med mitt arbetsteam. Det kan bli trevligt. Men jag får se till att det blir tidig hemgång. Nån måtta får det vara.

Det kanske blir ändrade planer över jul förresten. Vi hade ju tänkt stanna och fira här, men Sanna har bestämt sig för att åka hem ändå, och nu är Magda osäker på om hon vill stanna eller inte. Så får se om jag kanske sätter mig på tåget mot hålan. Shit, då måste jag ju grejja julklappar :P

image315

RSS 2.0