TOPSHOP


ÄNTLIGEN!


Tonight it's movietime!

offentlig toalett

Idag har jag sett något som jag aldrig har sett förut i hela mitt liv.
Genom klassrumsfönstret kunde vi nämligen beskåda hur en gammal man satt och tömde tarmen/la en kabel/gjorde nummer två/bajjade (välj själv) mitt på gatan. Helt fantastiskt roligt!
Det var bara det jag ville säga.

BULLBAK!


Mmm det luktar kanel och vanilj i hela lägenheten :) Nu väntar ett avsnitt av The Office och varma bullar med havremjölk!

NYA FAVORITEN


Från Ginatricot. Finns i flera färger, bland andra mörkare blå, grå och ljusrosa.

Brrr! Idag var det kallt ute!


KURSLITTERATUR



WHEN NO ONE SEES



Jag har PF (=pojkvänfritt) i helgen!
I stället för att tycka synd om mig själv som måste sova ensam så ser jag positivt på saken och försöker utnyttja situationen på bästa möjliga sätt. Jag ska göra så många grejer som möjligt som jag inte kan annars. Hittills har jag bara lyckats åstadkomma små ynkliga saker som att ta hans kudde och att öppet peta näsan. Just nu jobbar jag på att sitta framför datorn och tv:n samtidigt och hur länge jag vill. Sen tror jag att jag ska sätta på musiken på högsta volym och göra nummer två med öppen dörr!


WHY I LOVE FRIDAY


Idag åker min karl bort med grabbarna till en enslig stuga i Dalsland. Där ska dom dricka öl och pimpelfiska. Själv ska jag äta tacos och twix med Carro och kanske titta på en film eller spela lite wii. Fredagar är najs. I morgon kväll är jag bortbjuden på middag hos min gamla skolkompis Moa, det blir nog jättetrevligt! Lördagar är också najs. Och sen är det söndag och då kommer min efterlängtade andra hälft tillbaka! Det blir supernajs. Trevlig helg!

Välkommen till polisens kundservice!

Första dagen på konflikthanteringskursen. Den verkar najs. Mycket att läsa dock, men en del praktiskt också tydligen. Som rollspel bland annat. Kan bli kul! Jag tror att jag kommer lära mig mycket om mig själv som kan vara till nytta! Till exempel hur man hanterar inre aggressioner eller humörsvängningar så bra som möjligt. Inte för att jag är så är så aggresiv.. av mig. direkt. Bara principfast.

Som i lördags när vi var ute på Queens i Vasastan. När vi skulle gå därifrån krävde dom oss helt plötsligt på tjugo kronor var i garderobsavgift! Vad fan!? Av egen erfarenhet vet jag att man brukar betala sånt när man går IN. Och jag kan svära på att det inte satt uppe någon informerande skylt om detta. Jag kan nästan svära på att jag frågade om garderobsavgift/entrekostnad och att jag fick svaret att det var gratis. En tjuga kanske inte är så mycket att bråka om men för mig är det en principsak. Om ingen berättar för mig att det kostar innan jag hänger in min jacka då ska inte någon kunna kräva mig på cash heller. BASTA! Har polismyndigheten någon slags kundservice som skulle kunna svara på om detta är lagligt? Någon som vet?


Nu ljuger jag igen!

Eftersom jag inte vill att min blogg ska förmedla någon som helst missvisande information så tar jag härmed helt avstånd från sista meningen i förra inlägget. Vårterminen börjar tydligen i morgon folks! Och där vann jag en extra ledig dag. Katsching!

För övrigt så gav min kära vän Anna mig en tankeställare här om dan när hon så präktigt informerade om att hon faktiskt hade donerat pengar till Haiti (och inte min utlandsresa som jag så själviskt uppmanade till). Så för att stilla mitt dåliga samvete så har jag nu också skickat iväg en liten summa. Detta går till så att man sms:ar "10katastrof" (10 kronor) eller "katastrof" (50 kronor) till 72950 (Rädda Barnen). Gör det NU.


WELCOME TO MY PIZZA-PLACE!


Sista dagen på ledigheten är strax historia. Jag har firat dagen med några timmars Twilight-läsning (jag är SÅ fast) och hemmagjord pizza! Till vänster med banan, ananas & curry och den till höger med färska champinjoner, lök och körsbärstomater. YUM! I morgon börjar vårterminen.

WHY I LOVE SUNDAY

Elva bitar sushi samt en skål popcorn uppätet. En och en halv liter cocacola uppdrucket. Scrubs säsong 6 avklarad.


DESIRE



För några dagar sedan kom jag över den här bloggen. Sedan dess har mina tankar cirklat kring värme, brännande sand under fotsulorna, sena nätter med kortspel över några kalla, livsfilosoferande kombinerat med vattenpipa, pocketböcker i hängmattor och att luta sig tillbaka i skuggan under en palm och bara insupa det speciella lugnet och harmonin som bara infinner sig när man är på semester.

Tyvärr tjänar man inga grova hackor på studiemedel så jag får nog hålla tillbaka mina växande resbegär. Om inte någon känner sig manad att jobba upp sin karma och måhända donera en summa till välgörande ändamål? Någon?


SPOTIFIED


Har precis kommit hem från ett dansaerobic-pass. Man har inte så mycket energi när man vaknar en timme innan träningen. Idag blir det att städa bort julgrejerna, kasta våra ruttna blommor och filmkväll. Till städningen har jag gjort en nostalgi-playlist med gammal skön musik! Klicketiklick on the bild. Trevlig helg!

READY-SET-GO!

Jag är klar med mediakursen! Hur gött?
Efter myyyyyycket plugg de senaste dagarna tar jag nu helgledigt! Och jag är en tjej som står vid mitt ord så på lördag ska det firas. Ordenligt. Sen är tisdagen en ny dag med ny kurs och nya tag som gäller. Konfliktlösning: konfliktkunskap och dialog, förhandling och medling. Känns som jag kommer lära mig en del nyttigheter om mig själv.


SO YOU THINK YOU CAN DANCE

Jag dör!


Värmland goes Tropikerna!

Telefonsamtal med pappa:

P: Vi hade 30 minusgrader här hemma en natt!
F: OJ!! Men hur kallt är det nu då?
P: Näe nu är det bara -10. Känns som man kan gå ut i bara t-shirt.


två mobilbilder





Såhär såg det ut på juldagen, jag hade superkul! Love you ♥

KATSCHING

Vilket kap!

Fyndat nya snowjoggers på rea på Karltex-butiken i Haga idag.
Denna gång blev det ett par röda! Lite sent på säsongen kanske
man kan tycka men dom här kommer jag slita på nästa vinter också
så det är helt klart ett värt köp! Nu kan jag äntligen slänga mina
gamla. Dom är så slitna att man ser helt hjulbent ut när man
försöker gå i dom!

Rekommenderar dessa verkligen dessa sköna boots!

Fler vinterbilder från Värmland








VINTER I VÄRMLAND




COMING UP:

Jag har tagit en hel del fina bilder som jag hade tänkt att dela med mig av. Det kommer ett kollage så snart jag får tid. Har hittat lite bra tips på fotoredigering också som jag tänkte testa och se vad det ger för resultat. För övrigt känns det just nu som om plugget äter upp delar av min hjärna/själ och jag står bestämt fast vid sista meningen i förra inlägget.


WEST SIDE

Today: tillbaka hem till Göteborg! Gött. Bror och Kim kommer och hämtar upp oss här i K-borg för dom ska också följa med! Kul kul kul! :D

För övrigt fick jag VG på senaste tentan (inte för att skryta men.. JAG ÄR BÄST), grattis till mig! Nu har jag (bara) omtentan kvar som är på lördag av veckans alla dagar(wtf!?) och grupparbetet som ska lämnas in tre dagar senare. Huha, lite svettigt just nu. Och så kan jag meddela att jag kom in på Konflikthanteringskursen (både grundkurs och fortsättning) som börjar om 2 veckor och sträcker sig över hela våren! Grattis igen och klapp på axeln. När jag är klar med den här jävla mediakursen ska det firas. Ordentligt.


CANDLELIGHTS

Lek med slutartid




Sveriges reservhuvudstad

Befinner mig i Karlsborg (Sveriges reservhuvudstad - hoho) hos baby och hans goa familj. Här äter jag god mat, tittar på Barca-matcher, spelar Nintendo Wii Fit nätterna igenom så att vi vänder på dygnet och tar långa sovmornar. Och så försöker jag gräva ner mig i plugget. Just det där sistnämna går liiite trögt just för tillfället. I Karlsborg finns nämligen cyberspace.

GRATTIS SOM FAN till Z som fått en liten pojkbebis i dagarna! Hipp hipp hurra!

RSS 2.0