Doggies

Jag vill ha en hund. Men det finns ju så många raser att välja bland!
Vilken av dessa tror ni skulle passa mig? 


Stackars, stackars Frida!

Jag har fått vinterkräksjukan!
Jag är som en fontän, det sprutar från alla (hål)l och kanter! Och min enda trogna vän som följer mig överallt är skurhinken (ifall jag får ett kräkanfall). Om inte det vore nog så är jag också inne i en ofrivillig svält, det ända jag fått i mig idag är ett glas vatten och en halv kopp blåbärssoppa.
Det är så sjukt synd om mig!

Nästa vecka..

..kan jag äntligen säga att nästa vecka är den sista veckan!



Om 3 veckor har jag lämnat Norge.

(I love) weekend

Helgen har varit riktigt skön (och är fortfarande).
I kalendern stod det Jannick och Cynthias avskeds-beach-party i fredagsrutan. Och det var kul!



Värdarna själva, Cynthia och Jannick.
Lika flummiga, glada och goa båda två. Dom skulle ju kunna vara syskon. Om jag inte visste bättre så skulle jag trott det. Nu kommer det bli ännu tommare på jobbet utan er, men jäjä, ha det så gött i utlandet!



Livbojrockring är avancerat. Och vi har kvarterets längsta istapp utanför ytterdörren!



Dan efter festen, a.k.a. lördagen, eller om ni så önskar - igår, bestod till första delen av:

1. Äggmacka i soffan.
2. Tv-tittande i soffan.
3. McD i soffan.
4. Twix-choklad i soffan.

Senare halvan av dagen var det födelsedagsfirande på schemat, och Emma är födelsedagsbarnet (fast inte förrän på onsdag). Så det bjöds på färska räkor med hemlagad aioli, baguette, ost & kex och vindruvor. Emma korkade upp champagnen, medan jag själv valde ett mer barnvänligt alternativ - denna dagen efter förtäring av mindre barnvänliga alternativ.

Idag har mest varit chill.
Tänkte dra till Kongsberg och åka snowboard, men med plusgrader och töväder var tanken helt enkelt inte längre lika lockande i morse.
I stället har jag bara tagit det lugnt, det är ju ändå söndag! Jag och Niclas har kollat det nyaste avsnittet av The Office, sen såg vi slutet på en ailen-skräckis med systrarna Olsson, följt av drama/krigsfilmen "The Red Baron" som jag helt klart rekommenderar!
Jag och Niclas har även hunnit med att premiär-valla våra snowboardar idag, något som så klart egentligen borde ha gjorts direkt efter att vi köpte dom. Bättre sent än aldrig.
Spontantacos med tortillabröd och egengjord guacamole nu på kvällen var heller ingen dålig idé. Och nu myser vi hela gänget i soffan framför favoriten Beck.

Egentligen skulle vi ha haft inventering på övertid i helgen, men det blev inställt. Lite synd på pengarna, men det gör ändå ingenting, för jag älskar mina lediga helger!

BIG LOVE

Världens sötaste!

Igår träffade jag det sötaste på jorden.
Jag har aldrig sett något gulligare i hela mitt liv. En liten dvärgspetsvalp (Pomeranian)!
Det var en snubbe som kom in och hälsade på på jobbet och hade med sig den innanför jackan, så bara huvudet och framtassarna syntes. Och den sprattlade och ville ut och hälsa och pussas med alla! Den såg ut så här:



Ååååh, jag är helt förälskad, jag vill ha en nu!!

Jag ska bli bäst på Photoshop.

Jag har hittat tillbaka till Photoshop igen!
Nu när jag har en egen laptop så har jag tagit steget att skaffa den nyaste versionen; Photoshop CS4. Det går bra, men lite långsamt, jag har glömt bort ALLT man borde kommit ihåg sedan skoltiden.. Men idag har jag i alla fall lyckats göra ett kollage som jag har lagt in som bakgrundsbild på datorn. Fint va!?


Hey..


..I put some new shoes on and suddenly everything is right..!   ♥

Don't try this at home!



Old El Paso's Guacamole Dip - dagens miss.
Smakar skit, slängde hela burken.
Utsätt inte dina smaklökar för denna katastrof.
Och om du gör det, trots min avrådan, så skyll dig själv.

Dreamer..

Det är sommar och det är varmt, solen skiner. En massa parkbänkbord står utställda på en grön äng, det är min morbrors bröllop! Jag sitter vid ett av borden. Helt plötsligt sitter min mamma framför mig! Jag blir jätteförvånad. Hon är så vacker! Klädd i benvit sommarklänning i spets, sminkad och jättefint uppsatt hår som glittrar i solen. Mamma, vad gör du här? Hon bara tittar på mig och ler, och leendet kommer från hjärtat. Det strålar om henne. Och jag förstår att hon mår bra nu.


En månad..

Kan tyckas vara en kort tid.
En månad. En evighet.
Orkar man?
Eller är det nu man ger upp?



Florens är bokat.
En vecka med mina bruds. Det är det (dom) jag längtar till allra mest just nu.

  

RSS 2.0