GREENBURGER


Det är så här man firar att hemtentorna är färdigskrivna! Och imorgon firar vi med öl. Torsdag: skogarna.

MIDDAG: RÖD CURRYSOPPA!

Ikväll lagade vi thailändsk soppa med kyckling och röd curry och det var det godaste jag ätit på länge (och jag har ätit tacos hela helgen)! Jag har ingen bild men jag måste bara dela med mig av receptet:




TRIBUTE


Måste tipsa om dessa superfina tishar som kommer från AnnaRispoliHelling. Själv har jag fått äran att äga den vänstra!

EARTH HOUR IN THE HOUSE


Ett glas rosa, smågodis och kortspel i myspysbelys. Borde göras oftare - både rogivande och bra för miljön!

PLUGGMUSIK


Har bjudit på ChillOut-listan förut men det var några månader sedan och sedan dess har den sakta men säkert expanderat. Några nytillagda favoriter är bland andra Neil Young - heart of gold, Jason Mraz - if it kills me och Bon Iver - skinny love. Klicka på bilden & enjoy!

Förutom plugg har dagen hittills bestått av rejäl storstädning... Men ikväll blir det tacomys och rosé med babe ♥

RASTA GRISEN

Nyss på väg till affären mötte jag en man som var ute och rastade sin minigris. Det var en fnissig syn. En miniatyrgris i koppel som såg väldigt nöjd ut med tillvaron. Ville bara säga det. Och att jag blev väldigt avundsjuk. Man kanske skulle skaffa gris i stället för hund..?

Annars rullar det på. Hade turen att komma in i ett litet skrivflow här för en stund sen så nu har jag i alla fall kommit igång med hemtentan. Ikväll ska jag & babe trotsa det mulna vårvädret med att grilla lax på balkongen, öppna en flaska vitt och fira att fredagskvällen äntligen anlänt. Kanske slökolla Let's Dance-finalen. Jag hejar på Claudia för jag tycker hon är så glad och naturlig medan Mattias verkar lite... dryg. Trevlig Helg!


TORSDAG


Hemma från skolan för en snabb lunch. Det här fina vädret får mig att vilja ta pluggledigt och springa ut med kameran! Får se hur bra skrivandet går. Nu tillbaka till skolan för hemtentaproducering...

yes please


Bild från sommaren 2008. Lockande eller vad.

Just nu är det supermycket plugg. Kursen avslutas om exakt en vecka och då ska hemtentorna vara inlämnade. Inte mycket till liv de kommande sju dagarna alltså. Ni får må och leva gott i mitt ställe under tiden :)

=(

Har precis varit och klippt mig. Det blev jättedåligt och jag hatar det. Funderar på att klippa page i stället.

Update: När man är ledsen över att man har världens fulaste hår så tröstar man sig själv med att beställa pizza.

Update2: Och baka kladdkaka.

SOL PÅ BALKONGEN


FINBESÖK & GRILLDEBUT!

Jag och Niclas har haft besök av Anna och Jimmy över helgen! Det har varit ett supermysigt veckoslut med mycket god mat. Det blev tacos och sällskapsspelet Alias i fredags och en sväng på stan i det fina vädret och grilldebut på balkongen i går. Grillad kyckling, zuccini, paprika, lök och halloumiost med grönsallad och tzatsiki, guacamole & sataysås, YUM!






Igår tog jag helg


Igår: after work med klassen. Idag: diska, tvätta, dammsuga och helst plugga lite också. Ikväll kommer Anna och hennes pojkvän hit över helgen! Det blir tacomys, vin och sällskapsspel!

Jag har fått sommarjobb Café Taube på LISEBERG!! WHOOOOOAAAA! :D

SLEEPYHEAD

Jag tror jag har någon slags hemlig spärr i hjärnan mot kurslitteratur.
Bara jag öppnar böckerna så somnar jag på en gång.
Öppna - ZzzzZZzZzZZzzz.
Öppna - ZZZZZZZZZZZZZ.
Är jag immun?


HELGEN I BILDER












musche

Såg Mustasch på Wictoria igår kväll. Det var FETT! Bland de bästa spelningarna jag upplevt faktiskt.


Karlskoga for the weekend!

I morgon åker jag hem till småstaden över helgen.
Det ska bli riktigt trevligt! Mitt schema är hektiskt men I don't mind bara jag hinner träffa mina nära och kära! Fredagen kommer att bestå av våfflor med farfar och utgång med mina älskade och efterlängtade tjejer på kvällen. Lördagen ska jag träffa Zara och hennes lilla nyfödding och senare på dagen är det 50-årskalas. Någonstans däremellan ska jag nog hinna träffa mor, far och bror också.. Och på söndag eftermiddag sitter jag på tåget igen och tänker att vad snabbt det gick!

P.S. Kameran följer naturligtvis med. D.S.

TODAY'S SHOPPING




Jeansleggings från Pepper, Nordstan. Stickad tröja och brillor från Ginatricot, Nordstan. Tänk vit stor sjal och vita converse till. Eller beiga pumps och matchande handväska. Pretty happy about this.

de små stackarna


Idag ertappade jag mina sommarskor med att köa framför ytterdörren. "Tålamod kära vänner, det är inte dags riktigt än", sa jag till dem och med tunga steg tågade dom tillbaka in i den mörka garderoben.

GBG HAMN









Trotsade min förkylning med två sprut nässpray och smet ut på en promenad längs vattnet i det fina vårvädret. ♥

tvåsamhet


In my opinion

Alice i Underlandet levde inte riktigt upp till mina förväntningar. Men det var jättehäftigt att se den i 3D! Vissa grejer kom så nära att många i salongen sträckte ut sina händer för att testa om det gick att ta på dem. Haha, jag ville också prova men man ser ju lite dum ut så jag motstod frestelsen. Hur som helst var den inte så bra som jag hade hoppats på, jag saknade den där riktiga Tim Burton-känslan.. Däremot tror jag att den kan vara en sån film som blir bättre ju fler gånger man ser den. Så jag har inte gett upp hoppet riktigt än!

Idag är det plugg som gäller. På en lördag, säger du. Ja, säger jag. På en lördag.

CAN YOU FEEL IT?


Med mars så kommer våren. Det är dags nu. För sol och värme. För utomhusfika med filtar, hett kaffe och solvarma kinder. För tygskor och tunna vårjackor. För en kall stor stark på uteserveringarna. För solbrillor och leenden.
Yes it is time.

ALICE IN WONDERLAND


Ska ses ikväll. 3D, det blir nog lite extra kul. Har inte sett 3D-film sen jag var liten. Jag har sjukt stora förväntningar på filmen! Tim Burton är ju lite av ett geni. Det ändå jobbiga är att jag är så förkyld. Måste ladda upp med både näsdukar och nässpray. Biopopcorn hjälper också har jag hört!

COLD

Jag har gått och blivit förkyld. Mitt i vårvädret.

Note to self: sluta slicka på handtagen på spårvagnarna och ät inte tuggummin som ligger på marken. De är tydligen bakteriehärdar.

LOVE AT FIRST SIGHT


Tänk dig dessa på fötterna i vår och sommar! Får man unna sig? JA.

MÅNDAGSNÖJE


VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!!

En tvåa på 61 kvadrat i ett studentlägenhetskomplex ute i Backa. En kvart med buss till Niclas skola, 13 minuter med buss till centrum. Renoverad i början av 2000-talet så den är riktigt fräsch och med en inglasad balkong! Den ligger högst upp på åttonde våningen med en fet utsikt in mot centrum. Den 1:a maj är den vår!

Jag kommer ju så klart sakna vår nuvarande lägenhet. Mer perfekt läge än vad vi har nu skulle vi aldrig kunna få igen. Så nu lär vi ta vara på de här sista två månaderna.. Fika i Haga, promenera vart vi än ska, äta alldeles för mycket av kvarterens hämtmat, dricka många av andra långgatans billiga öl och ta långa varma bad med både badolja och badskum!

RSS 2.0