IMPRESSED

Har precis insett storheten med den nya spotify+facebook-kombon! Jag säger bara wow. WOW.


Klicka på bilden för att se min profil!

NÖJD TJEJ

I morgon (torsdag) spelar Mustasch på stora scenen på Liseberg. Skön bakgrundsmusik på jobbet!

WHEN I SEE YOU I SEE ME


Balkonghäng. Nya favoritsysslan. Doin' it all the time liksom! Har till och med fixat till ultimata sommarhäng-på-ballen-playlistan!


HAHA

Råkade skriva faceblogg.se i location-fältet. gEEk-FriDA.

BOKTIPS


JUST NU

Tillbaka i Göteborg och det är en körig vecka med mycket skola och jobb. I skolan så pratar vi om Ickevålds-kommunikation. Jag gillar Criminal Minds extra mycket. Robyn & Röyksopp - None of them. Halsont igen. Shortsväder och åska. Laga potatismos och kycklingkorv. Lägga mig och läsa skolbok i vår nyfixade säng/kuddhörna på balkongen! Även fungerande som vinpimplarhörna under de kommande sommarkvällarna.


GÅRDAGEN

Årets första sommardag är svårslagen!


GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen kan sammanfattas med en bild. Vi kom aldrig iväg till Trådgårn.



Idag är det strålande sol från en klarblå himmel och nu ska vi ta ut vattenpipan, vinet och en filt och lägga oss och chilla i gräset. Perfekta Trådgårdsvädret. Finns det bättre dagar?


FREDAG DEN 14:E

Bara det inte regnar ikväll för det vankas premiär för Trädgårn ikväll! I ♥ STHLM!


DREADLOCK HOLIDAY

10cc till Valsverket, Degerfors, enda spelningen i Sverige! Hur fett är inte det!? Pappa, jag vill gå med dig!

ETT, TVÅ, TRE...TAGET!

Jumpsuit från H&M för 99 spänn, SÅ givet!


WOHOO!

♥ http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article7104247.ab ♥

STOCKHOLM

På torsdag väntar 5 timmar med SJ. Och jag menar det när jag säger att jag längtar! ♥




FÄRDIG DESIGN!

Nu har jag pillat färdigt med bloggdesignen för den här gången! Nya headern känns fräsch tycker jag, vad tycker ni? (Den ses bäst i Explorer)


Den gamla.


Den nya. Jag har även fixat så att headern är länkad till bloggens startsida så slipper man leta upp den länken i menyn.  


JAPANSKT KÖRSBÄRSTRÄD


Vägen till affären kantas av Japanska körsbärsträd. Galet fint! Finaste trädet i Rollercoaster Tycoon!

NY BLOGGDESIGN!

Vad tycks? Gillar ni den förra eller den nya bättre? Nästa projekt är att byta headerbilden till något nytt och fräscht!


Den gamla.


Den nya.

HOST HOST HOST!


Tar glasskuren på största allvar.

CYKELBYXOR


I det här inlägget berättade jag om att jag skulle försöka mig på att sy ett par cykelbyxor av ett par jazzbyxor, et Voila! Nu drar jag till skolan.

VÄLKOMMEN SOMMAREN!


Solen stekte min balkong för en stund sedan och då kan man ju inte göra annat än att dra fram sina hawaiishorts, skuva undan glasfönstret, sätta på skönaste sommarmusiken och sätta sig och steka ikapp!

GLASSKUREN

Jag dras med en förkylning som inte vill försvinna, skitjobbigt! Jag har liksom försökt med allt, jag har druckit te, c-vitamin och echinaceadroppar! Den enda lösningen jag ser på det här nu är att äta glass. Bara. Tills det går över. Bara glass!

KOLLAGETAVLA


Det känns som att vi börjar få lite ordning i vår nya lägenhet nu och jag har fått så mycket inspiration som jag bara vill sätta i verket på en gång! Idag har jag (med mycket hjälp av Carro, tack!) börjat på ett hjärtkollage som är tänkt ska hänga i köket. Hjärtat kommer att ha en bakgrund av ett pusselmönster som ni ser. I de tomma pusselbitarna ska jag fästa vit målarduk och på denna bakgrund har jag tänkt sätta upp olika minnesvärda prylar som foton, biljetterna från musikalen i London, en dikt/låttext etc. Kanske måla något fint eller varför inte nåla dit några virkade blommor? Det vore fränt att göra en hel pusselbit till en spegelpusselbit också! Hur nu det skulle gå till. Kom gärna med förslag om ni har några andra idéer :)

RSS 2.0