MUSIKALKVÄLL

Fredagskvällen bjuder på musik och dans på Göteborgsoperan. Kan bli en fin början på helgen!

HARRY POTTER WORLD

Äntligen! Disney World, slå dig i väggen: http://www.universalorlando.com/harrypotter/

VIRKADE MORMORSRUTOR

I boken Galen i garn: virka, sticka dekorera hittade jag mönster på såna här fina mormorsrutor. Av dem bestämde jag mig för att göra ett par tossor. Jag tråcklade ihop sex stycken rutor till en tossa och detta är resultatet. Snabbt, enkelt och jättefina! Perfekt om man har en massa små, överblivna garnnystan som inte räcker till några större projekt.

PUTTE I PARKEN FLYTTAR TILL KARLSTAD!

Putte i Parken har gjort väldigt mycket för Karlskoga under dessa fyra år. Människor har strömmat till stan från hela Sverige. Folk har suttit i dalen och haft dett gött i grässlänten. IP-planen har fyllts till bredden av öldrickande och musikälskande festivalare. En gång om året vaknade staden till liv och kärleken sprudlade i våra kroppar. Putte i Parken satte Karlskoga på festivalkartan. Det ska vi vara glada för. Nu är festivalen tvungen att flytta. Häng på till Karlstad och var stolt för att du har varit med och gjort Putte i Parken till en av Sveriges största festivaler. Det kommer bli fett!

DEN ÄR VÅR

Vår som i våran alldeles egna lägenhet. Vår som i vårat egna förstahandskontrakt! Vår som i vi får bo där så länge vi har feeling liksom! Så länge vi vill, HURRAY!

PRETTY DRESSES

Skulle åka in till bibblan för att hämta en skolbok och helt plötsligt stod jag i provhytten på H&M?!

VISNING

Lägenheten var jättefin! Helt nyrenoverad toalett, vitt och helkaklat med badkar. Fransk balkong i köket med kakel och bänk i original sen 60-talet! Trägolv i vardagsrummet och och en liten balkong. Lika stor som den vi har nu men billigare och i ett bättre område, 10 min promenad till Backaplan. Perfekt! Nackdelen är att det luktade väldigt mycket rök i lägenheten men enligt Papi kan det ordnas med speciell färg som man målar över tapeterna och taket. Färgen ska stänga in lukten och så kan man tapetsera eller måla över det sen. Om vi får den så hade vi ändå tänkt att måla om så det är ju inget större problem. Håll nu tummarna för att vi får den!!

BIO

Är sugen på att se denna. Den har fått pris och ska vara bra. Lite wierd namn bara; Apflickorna?!

FRIDA OCH DRA-ÅT-HELVETE-DAGEN

Det bara regnar och regnar. Jag har legat i soffan med datorn i knät i stort sett hela dan. Förutom en liten promenad i skogen och till Netto för att handla. Jag och Niclas har ätit färsk spenatpasta med lax och broccolisås med vitlöksbröd. Det var gott. Vi skulle titta på Source Code men det verkar inte som att tv:n längre funkar med hdmi-kabeln. KATASTROF. Ska vi behöva kolla på allt på datorn hädanefter eller?! Jag är ett PMS-monster och inte alls så rolig som jag alltid är annars. Skriker och bråkar och är antagligen världens jobbigaste tjej. Vill baka kladdkaka för att stilla mitt PMS/socker/chokladbehov men tycker samtidigt att jag är PMS-tjock och blir ledsen för att jag inte får äta kladdkaka för mig själv och tycker att det är hemskt orättvist. Borde egentligen plugga men det är ju så oändligt, förbannat tråkigt och jag är rastlös. Plus att jag har jätteont i nacken. Och det bara regnar och regnar.
Försöker pigga upp mig med kokos-bodybutter och Ane Bruns nya album och imorn ska vi alla fall på lägenhetsvisning och äta kombinerad indisk/thai-buffé efteråt. Det är inte varje dag det.

SOMMARENS BÄSTA KÖP

Långbrädan

TRIBUTE

The one and only: Period Playlist

HAR NOG HITTAT RÄTT PLATS NU. KANSKE. TROR JAG.


SOON YOU WILL BE MINE



FNISS

http://animalsbeingdicks.com/page/5

THE LXD

Jag dör.

ELIN TJUGOFEM ÅR

Under Way Out West-helgen befann jag mig i Stockholm. Kan tyckas vara helt fel plats på helt fel tid och så var det ju förstås litegrann. Men inte helt och hållet för vi firade 25-årsdag och det är ju ALDRIG fel!! Tänker inte lägga upp några bilder från festen. Bara några blombilder och sånt.

RSS 2.0