BOKAT!

SANDEFJORD - LONDON

Onsdag 22/10
Avgång: 09:45
Ankomst: 10:40

LONDON - SANDEFJORD

Söndag 26/10
Avgång: 06:30
Ankomst: 09:25


 

Updates

Elin's got my back as always.
Hon hittade inte sin kortläsare, ännu bättre, hon hittade min usb-kabel till kameran! Så nu väntar jag bara på att jag kan få lite tid till övers för att ladda upp mina pics. Och det dröjer nog några dagar för i morgon och i övermorgon kör vi 12-timmarspass och på lördag vankas det inflyttningsfest!

Idag har 11 personer fått sparken på vårat jobb.
För att ha något att jämföra med så skulle man kunna säga att dom nästan har sparkat ett helt team. Vi har fyra team på jobbet. Men såklart har dom plockat bort folk från alla team, och inte bara ett. Ifrån vårat team fick det bara gå en person, och det tyder ju bara på en sak - Vi är The Dreamteam!


Norwaypics! NOT

Jo, jag tänkte lägga upp lite fina bilder på huset och på sånt som vi gjort under våra första Norge-veckor. Men där fick jag tänka om för jag har tappat bort min usb-kabel till kameran, och nu är jag skitarg.

Grejen är att när jag åkte hem från Sandefjord förra gången jag var här så trodde jag att jag hade glömt kvar usb-kabeln där, så då köpte jag en ny. Men sen hittade jag den såklart i resväskan i alla fall. Resultat: 2 usb-kablar. Och det kunde ju alltid vara bra att ha!

Mitt resonemang när jag åker till Norge den här gången: jag tar bara med mig ena för det är onödigt att ha två och jag kommer säkert inte tappa bort den i alla fall.


Och det är sånt här som gör mig så trött. Jag kanske kan få Elin att hitta sin kortläsare, då kan jag få upp lite bilder..

Familjeliv

I tisdags flyttade vi in i vårt hus!
3 sovrum, nyrenoverat kök, altan och stor tomt med äppelträd! Tyvärr bara en toalett, men det funkar nog. Jag och Niclas har ett sovrum med snedtak, supermysigt!
Elias och Sofie har flyttat in ett hus bort, så man kan säga att vi bor grannar! Vi kollade på Idol tillsammans här igår kväll, och dom hade med sig äppelpaj som var bakad på våra äpplen!

Nästa vecka ska jag kolla in en streetdance-lektion på Dansens hus för att se om jag vill börja. Jag hoppas verkligen att det är bra, jag saknar dansen så mycket och det skulle vara grymt kul att komma igång igen.

Annars rullar det på här. Inte så mycket att göra längre på jobbet. Ingen övertid just nu, idag fick folk till och med gå hem om dom ville. Så jag tror inte att det blir någon övertid i helgen, skönt med en lugn helhelg. Vi har planerat att göra våfflor och att baka gott bröd! Typ fullkornsbröd med linfrån och solrosfrön. Om någon vet något bra recept så skriv gärna en kommentar!

Syk = Sjuk

Jag är sjuk och hemma från jobbet.
Jag hatar att vara sjuk. Det är så jobbigt. Man orkar ju inte göra någonting. Minsta lilla ansträngning och jag måste sätta mig ner för jag är så svag i kroppen. Tur att jag aldrig får feber i alla fall, peppar peppar!

En bra sak är att vi har hittat ett hus som vi ska hyra.
Det är ett jättefint, gammalt hus i ett mysigt bostadsområde 10 min promenad ifrån centrum. Kan det bli bättre?
Vi ska hyra det av en barnfamilj som bor i Oslo men har huset som sommarhus. det blir jag, Niclas, Elin, Emma och Anne som kommer att bo tillsammans nu. Det känns lite konstigt att flytta ifrån kollektivet, man har ju precis börjat känna sig som hemma och lära känna det sammansvetsade gänget vi bor med här..

Idag är Elins första dag på Torp. Tyvärr ingen bra start för henne då bilen strejkade i en backe och hon fick ringa bemanningsföretaget och tigga skjuts till jobbet. Emma och Anne är på möte med Adecco nu, och jag tycker hemskt synd om mig själv som är hemma själv och är sjuk. Stackars mig. Snörvel.

Unexpected

Det har hänt lite roliga grejer på jobbet!
För några dagar sen blev jag inkallad till chefen. Vad har jag gjort nu?!
Men i stället för att få skit så blev jag tillfrågad om jag bille ta över en annan tjejs jobb som ska sluta. Hon sitter vid "helpdesk" som det kallas och ansvarar för bland annat varufel från inkomst. Har kontakt med Torps leverantörer och sådant. Skulle få eget skrivbord och dator och jobba 8-16 varje dag istället för att gå shift.

Det var väldigt kul att få det förtroendet, men jag tackade nej. Jag skulle bara bli rastlös av att ta hand om en massa fel hela dagarna. Och sitta framför en dator varje dag fram till februari/mars låter ju inte så highlife.

Men jag har fått ha hand om upplärning den här veckan, 20 nya svenskar börjar på Torp!
Och jag är faktiskt Torps bästa upplärare! :) 

RSS 2.0