Mies


Har alltså haft besök från Karlsborg i helgen. Hela Niclas familj har varit här för att hälsa på kusinen, hennes man och deras lille. Jättemysigt, han sov så fint i min famn. ♥

SÖNDAGSNÖJE


En skypekonversation mellan mig och min stiliga bror, observera min glada uppsyn.

FLER KLASSIKER








MOST PLAYED ATM


Bon Iver - skinny love


Miike Snow - animal

STICKAT




Niclas kusin och hennes man fick bebis i början av februari. Så igår kväll stickade vi precis klart en vårmössa som en lite för sen födelsedagspresent åt lillkillen. Resårstickning med en virkad mudd nertill, fin va! :)

KÄNDISSPOTTING!


Darth Vader och hans Stormtrooper sågs på Kompassen i Göteborg idag! WOW!!
De andra skymtade tydligen Mark Levengood också. Inte riktigt lika coolt enligt mig.

NOSTALGI I BARNPROGRAM

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag tittar på de här! Mitt favoritbarnprogram var Fem myror är fler än fyra elefanter när jag var liten. Jag hade ett VHS-band med en massa inspelade avsnitt som blev helt utslitet av allt tittande!
Vilken var din favorit?
















SOMMARJOBB?

Har varit på andra intervjun för Liseberg idag. Också en gruppintervju, men med litet annat upplägg. Jag tror det gick bra. Jag snackade lite service och gemenskap och sånt. Dom har tagit ut 75 stycken till den andra intervjun (bara för caféerna) och 25 stycken ska anställas. Alltså en tredjedels chans. HOPPAS DET BLIR JAG! :)

PAELLA IN THE HOUSE


Första gången jag lagar paella ikväll! Och ändå har jag sagt att jag ska försöka mig på det ända sedan jag flyttade hem från Marbella. Det var 2006. Men bättre sent än aldrig..!

Såhär gör du:
Bryn hackad gul lök och vitlök i olivolja, häll i 3 dl rundkornigt ris (risottoris) och bryn tillsammans med löken. Häll i en halv burk krossade tomater och låt sjuda. Häll i spadet från skaldjuren och låt koka. Häll i en liter grönsaksbuljong, lite i taget, tillsammans med ett paket saffran och låt koka tills riset är klart. Blanda i en burk blandade skaldjur (räkor, kräftstjärtar och musslor), en delad och urbenad halv grillad kyckling, ärtor och hackad paprika. Pressa över lite citronsaft och servera med baguette och vitlöksaioli! YUM

SNOWBOARD

Håller på och planerar en tripp till Säfsen de få lediga dagarna jag har i början av april. Jag kan liksom inte få nog av all den här härliga snön!

SPRING PLEASE?


DE DÄR VISPARNA I KÖKET


DEN DÄR VÄXTEN I KÖKET


DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN

Hörde den här låten på P3 i morse och jag kan tänka mig att det råder delade meningar om huruvida den är bra eller inte. För min del tycker jag att den är helt fantastisk. Däremot är den bättre utan den utomordentligt svindåliga videon. PRESS PLAY och så dansar vi till dansmusik igen!



Kolla in deras blogg vettja.

EVENTPERSONAL!

Yes! Jag fick jobbet som eventpersonal för Retailhouse! Och med det är jag ett litet steg närmre på vägen mot eventmanaging-programmet...hoppas jag.


PÅ SPÅRET

I högtalarna på spårvagn nummer 3 mot Kålltorp:

  - Vi får stanna här för det är nån dum jävel som har parkerat PÅ spåret..!


Jaha då fick man gå hem då..

OFF TO SCHOOL


SO YOU THINK YOU CAN DANCE


Detta är min kvällsaktivitet på tisdagar och onsdagar. Nu är det inte långt kvar till final! Jag hejar på Jacob. Sådetså!


MUNKAR?


Beviset på att göteborgare inte alltid har alla hästarna i stallet.

DAGENS FLASHBACK


THUMBS UP


bildkälla

Som jag trodde. Farsan var klockren! Jag skulle lätt kunna gå och se den igen! Josef Fares - what is next?

Precis kommit hem från intervjun för Retailhouse och det kändes bra. Håller tummarna för bra besked! Nu blir det... gissa vad, jo PLUGG! Och ikväll streetdance. I morgon ska vi ha rollspel i skolan. Det kan bara bli intressant.


FARSAN!

Where the wild things are var supermysig samtidigt som man fick en känsla av att leka lite med döden. Jag gillade den starkt! Att själva filmen är så fint gjord med omgivningen och den passande musiken gör den bara ännu bättre!

Nu: ny vecka, nya tag. Plugg all week long. Men ikväll blir det bio-brake: Farsan!


Kan inte bli annat än en höjdare!

WHERE THE WILD THINGS ARE


Where the wild things are är en filmatisering av en gammal barnbok från 60-talet, hur fräckt är inte det? bildkälla



Ska ses ikväll! Jag har sjuuuuukt stora förväntningar för jag bara älskar trailern!
Först: köpa sushi! Och grattis förresten till bloggen som fyller fyra år idag! :) 


HAPPY VALENTINES DAY!


After work med delar av klassen i fredags. Först på Vasastan och här på Cheers. Mycket trevligt!

 
Igår intog jag, Carro och Kajsa Café Villakulla i Vasastan. Hemtrevligare fik får man leta efter!

 
Grillad kycklingpanini med currydressing och så kakbuffé på det! Jag är högt tippad som ny stammiskund här.

På kvällen drog vi till Backa på lite förfesteri med charader och andra roliga lekar. Följde däremot inte med ut utan fastnade på dånken i stället (men hamburgare är aldrig något jag ångrar). Idag har jag och Niclas hunnit med en fika på stan och nu blir det chill hemma hela kvällen med sushi på matlistan.

Lots of love till alla idag på Alla Hjärtans Dag!


IOR


Jag saknar dig lilla grisen! ♥

WAITIN' ON A SUNNY DAY


Promenad till biblioteket för att lämna tillbaka en bok. Det är jättefint ute idag. Jag är SÅ redo för våren!

PLUGGMUSIK


Plugg idag med. Till det behöver man lite motiverande musik. I morgon är det fredag. Phu.


GÖTEBORGS GODASTE THAI !?


Tog en brake i pluggandet och drog på thaibuffé på Sukhothai. Fantastiskt gott! Ligger på hörnet mellan Drottninggatan och Lilla kyrkogatan. Try it out!

YES!!

Wohoo nu går det bra, intervju för retailhouse som eventpersonal på tisdag! Håll i hatten!


YES!

Jag har gått vidare till den andra intervjun på Liseberg! Yes yes yes! :D Håll tummarna för mig den 25:e!

I LOVE YOU, MAN


En must see! Sjukt rolig! Min favoritscen är bitchslapen på kontoret. HAHA!

P.S. Svårt val med matbeslutet där förut men det blev i alla fall kantarellpotatisgratäng, stekt kyckling och en asfräsch sallad med fetaost. Och det var så gott så jag dog lite i min mun som vissa säger nu förtiden. D.S.

BESLUTSÅNGEST

Pluggmotivationen sviker mig idag igen. Men jag är ändå tvungen att läsa för boken ska lämnas tillbaka på tisdag och jag är på kapitel fyra av sjutton. Good job Frida. Jag tänkte belöna mig ordentligt ikväll för att jag står ut med det här på en söndag. Och då tänkte jag mig en belöning i matväg. Frågan är bara potatis- & kantarellgratäng med kyckling eller sushi?


SWEET WEEKEND


Igår var det fullt upp, skola hela dagen och direkt på SatsDance efteråt. Kvällen blev lite lugnare däremot, ugnspannkaka med blåbär och stickning i soffan framför något skitprogram på sexan. För stunden är det reprisen av veckans SYTYCD som gäller och senare blir det en sväng på stan i det fina vädret. Hoppas vi hittar lite schyssta träningskläder!

VINCENT BOUSSEREZ




Jag älskar dessa bilder. Check out his Flickr!


FLORENCE TAKE ME BACK






SIMPLY THE BEST

Intervjun kändes bra.
Stämningen var lättsam och jag var inte så nervös som jag var innan. Jag var nöjd när jag gick därifrån så nu är det bara att hoppas på det bästa! Nu ska jag plugga lite inför morgondagens föreläsning, sen är det streetdance som gäller ikväll igen! So long.


ARBETSINTERVJU


I morgon ska jag på arbetsintervju på Liseberg. Jag hoppas på kaninen.

Wish me luck!

WEEKEND



Mycket trevlig helg!
Fredagen innehöll tacos och vin, Chez Amis och mycket trevligt sällskap. På lördagen var det Niclas födelsedag och det firades med engelsk frukost, indisk restaurang och senare förfest med kladdkaka, nintendo wii och mycket trevliga gäster. Förfester har ju en tendens till att ticka iväg och det var ganska sent som vi förflyttade oss hem till Fred. Han flyttar till Sthlm i veckan och hade avskedsfest, mycket trevligt med många nya ansikten! Gårdagen spenderades i soffan med sushi, cocacola, godis, chips och Scrubs säsong 8. Vilken perfekt helg!

RSS 2.0