Åre here we come!

Nu drar jag och N ifrån Karlsborg mot Örebro för att inhandla snowboardbagar.
För på onsdag drar vi till ÅRE !!
Wooohooooo, det ska bli så grymt roligt!
Träffa Ille & Soffan och Sanna blender helander!
Nu kommer det inte bli så mycket uppdatering på  några dagar, men jag ska ta mycket foton och lägga upp när jag kommer hem, lita på det!

big love

I am done with it!

Jag håller på med ansökningen till KY-akademien.
Det personliga brevet dödade mig nästan. Men jag gick och kissade, hämtade ett glas vatten och öppnade fönstret och tog nya tag. Efter lite rådslagning med Niclas och Anna är jag nu nöjd. Inget mer omskrivande. Det är nog nu.

Ikväll är det Robinson som gäller. Och tillagning av ett vegetariskt recept ur ICAs tidning Buffé.


Tack för en trevlig kväll!


Ny look!

Jag börjar bli rätt haj på det här med designa blogg, och photoshop kommer tillbaka till mig mer och mer. Det är kul!

fastforward

Ge mig en tvåa i Gbg, någon?

Jag har inget internet hemma mitt ute i skogen.
(Därav uteblivandet av uppdatering för dig som inte förstod sambandet.)

Man blir lite lätt handikappad utan internet.
I stället för hitta.se så drog mamma fram gula sidorna i katalogform, kan ni tänka er. Även fast telefonkatalogen ges ut i ny upplaga årligen, så måste den utan tvekan ligga på mest-stenåldriga-prylen-någonsin-toppen. Vem fattar hur man hittar ett nummer i telefonkatalogen, när det finns miljontals telefonnummer!? Rosa sidor, blåa sidor, gröna sidor.. What liksom?
Jag hade tur. Jag slog upp en sida och pekade på ett random nummer och så var det rätt! Typ så var det! Ibland har man såna där bra dagar när allt bara rullar. Då är det bara att luta sig tillbaka och - Aaaah..!

Jag har tänkt om.
Efter ett helt sjukt ovärdeligt bra tips från en helt sjukt söt Degerfors-tjej så byts Karlstad Universitet och Åre Campus ut mot KY i Göteborg till hösten. Och det känns så sjuuuuukt bra! För jag är en impuls-tjej. Planera har aldrig varit min grej, planering är ofta förknippat med mycket ångest och beslutssvårigheter. Impuls har däremot väldigt ofta slutat lyckligt. Hoppas hoppas. Så om någon där ute i det stora cyber space sitter på en tvåa i Götet som ska hyras ut så kan jag bli din idealiska hyresgäst!

Jag har varit hemma i nästan tre veckor nu.
Och vad har jag gjort? Rehab skulle man kunna likna det med.
Hängt och chillat, inte stressat. Jag har ju tid på mig nu. Jag har ju semester. Och jag lever därefter också. Gör det jag har lust med liksom. Och nu har jag bara haft lust till att ta igen lite missad tid med mina nära och kära, så det är det jag har pysslat med i tre veckor! Now you know.

April däremot, den kommer bli aningens mer hektisk:
Första april går tåget till Elias och Sofie i Åre! Vi kommer ha så kul, och eftersom dom är det mysigaste paret i hela världen så kommer vi ha supermysigt också!
Efter lite snowboardåkning kommer vi väl tajmat tillbaka hem på brorsans 20-årsdag. Är hemma påskhelgen och firar bror, mor, mormor, Mia - och såklart påsken, icke att förglömma. Storkalas alltså. Vi tar alla på en gång så slipper vi se varandra resten av året(?).
Efter påsk flyger jag, A & A till Florens för att äntligen få uppleva hur livet fortlöper där A har bott dom senaste tre åren. Det är ju så dags nu, shame on me.
Och slutligen efter den veckan har jag fyra dagar på mig att packa om, för sen drar jag och min babe till Asien. Närmare bestämt Indonesien - Bali, Lombok och Komodo Islands är planen. En månad är vi ute och kommer förhoppningsvis hem lagom till den svenska sommartemperaturen har rattat in sig på 26 plus, gärna med en lätt bris att svalka armpitsen i om det går att ordna?

Semester

Jag har gjort min sista dag på jobbet.
I morgon kommer hyresvärdarna och granskar huset, sen drar vi hem med 13:00-färjan!

Hem hem hem hem hem heeeem!

Hej då Liveien. Hej då Komplett. Hej då Sandefjord.
Hej då alla jobbarkompisar!

Kvällens bakverk!



> Svar till mormor: Jag kan inte hjälpa att jag blir lite elak. Det ligger nog lite i min natur att vilja hämnas! ;)

RSS 2.0