Lillebror & Kim in town!

Jag och Niclas har haft fint besök i helgen!
Brorsan och hans tjej Kimberly rastade pappas bil i fredags på en åktur till storstaden :) Och det har varit jättetrevligt. Tyvärr har ju vädret inte varit på vår sida i helgen, men vi har haft det mysigt i alla fall. Bjöd på vegetarisk lasagne gjord på rivna morötter och spenat, och det uppskattades faktiskt! Igår åkte vi till Universeum och tittade på ormar, fiskar och hajar, fåglar och små pälsiga apor!







Efteråt hade vi tänkt att gå på stan och shoppa lite, men det spöregnade så vi begav oss till Nordstan där vi kunde gå under tak! Käkade på Pizza Hut (otroligt gott) och sen trotsade vi regnet och traskade Kungsgatan hemåt. Skulle vi inte gjort, halvvägs började det spöregna! Så vi sprang i regnet ner in på Språkcafét på Esperantoplatsen för att ta skydd. Där inne var det tangokväll, mysigt! Senare på kvällen (när vi väl kommit hem och kunnat hänga våra dyngsura kläder på tork) lagade brorsan och Kim kycklingröra i pitabröd och så tittade vi på filmen Year One med Jack Black. Den var väl sådär halvbra, men okej.

Idag på dagen hade vi lyckligtvis inget regn, så det blev promenad och shopping innan det var dags för deras hemfärd. Så vi gick Kungsgatan - Kompassen - Nordstan - Avenyn - Vasagatan - Haga Nygata och vidare hem till Linnéstaden. Så jag får tacka för den här helgen, det har varit supermysigt med besök hemifrån! :)

Eftersom det är Kanelbullens Dag idag så tänkte jag och Niclas ta en fika på Haga Nygata ikväll, men då kom såklart regnet tillbaka. Det har till och med haglat. Typiskt. Men snart ska vi göra varma mackor med kantareller och mysa i soffan framför The Office i stället! Bra Skit.

Kommentarer
Postat av: elin

Det ser ut somatt ni haft en bra helg trots regn!!! Jag vill också se apor när jag kommer?? Får man mata dom?

2009-10-06 @ 09:26:59
URL: http://elinmej.bloggsida.se
Postat av: e

men frida. den där gröna ormen var väl bakom glas. inget o ta en omväg förbi ju ;) hahahaha

2009-10-19 @ 00:03:12
URL: http://emmafridaelisabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0