Okenvandring!

image366image367

Nu ar vi i Mui Ne och idag har vi akt en halvdagstur med jeep! Vi har kollat in bland annat tva oknar (heter det sa!?) som ligger en bit harifran. Tokhaftigt! Forst akte vi till en fiskeby, det var haftigt. De har stora batar, sma ekor och sa har de lite speciella runda batar som verkar tokroliga att aka i. Tank Kollerado pa Liseberg! Sa satt de direkt pa stranden och samlade ihop fiskefangsten, blackfisk, snackor, rakor och vanliga fiskar. Mysigt varre.

image370image371

Sen korde jeepen vidare till de roda sanddynorna, och det var verkligen som vi hade kommit till en liten mini-oken. Rod sand overallt. Wow! I vandringen genom sanddynorna fick vi sallskap av nagra barn som forsokte salja pa oss en pulkakning nerfor de branta sluttningarna. Eftersom det med sakerhet skulle sluta med sand i byxorna och en satans jobbig uppforsbacke efterat sa dissade vi det. Men barnen var roliga, och alla ar jatteduktiga pa engelska. Jag ar imponerad!
Sen kom vi till de vita sanddynorna, och det sag ju annu mer ut som en oken. Mini-Sahara typ! Dar fick vi en varsin nackros av tva sma pojkar som ocksa ville att vi skulle aka sandpulka. Haha.

image372image373

Nasta stopp var en storre back som vi fick vada genom fram till ett litet vattenfall. Det var haftigt for att ena sidan av an var bergig av sandsten, rod sand och gul sand. Och andra sidan an var helt gron, palmer och buskar. Haftigt!

image374image375

Eftersom vi akte vid 7 pa morgonen sa kom vi hem vid 12-tiden, sa vi har spenderat resten av dagen pa stranden for att forsoka aterfa solbrannan som pa nagot mystiskt satt forsvann helt och hallet nar vi hallit oss ifran stranderna. Vi far val ta in pa nat lyxigt hotell med pool i Hong Kong sa brannan inte forsvinner igen. haha. Inte.

image368image369

Inatt tar vi bussen vidare till Nha Trang. Ska vara ett riktigt paradis enligt Niclas, killarna akte dit direkt efter Ho Chi Minh. Sa nu har vi hoga forvantningar! Det ska tydligen finnas en del fina oar som man kan aka bat ut till, och det vore ju roligt med en booze cruise..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0