Laos!

Vang Vieng, Laos.

Igar akte vi tubing pa en flod. Vi blev jattefulla och idag ar jag saklart jattebakfull. Jag gillar Laos jattemycket. Landskapet ar coolt. Bergigt, massor av skog och landet ar fullt av floder. Jattemysigt med andra ord. Vang Vieng ar ocksa jattemysigt. Restauranger overallt som visar en massa Family Guy avsnitt och gamla Vanner avsnitt. Soft stalle. Och om man trottnar pa att softa sa finns det massa svettiga grejer man kan gora, som till exempel bergsklattring och utforska grottor. Men nat sant  blir det inte idag i alla fall..

Kanske ska namna att vi struntade i Hong Kong efter Vietnam, flygen var jattedyra fran Hanoi, och mycket billigare fran Bangkok. Sa vi kor resan tillbaka till Thailand och sa flyger vi antagligen till Hong Kong darifran i stallet.

Jag har ju inte berattat sa mycket om Vietnam heller.. Efter Mui Ne sa akte vi till Nha Trang dar vi stannade en natt och akte sedan vidare till huvudstaden Hanoi. Nha Trang var kul, vi akte ut pa en battur for lite island hopping och snorkling som helt plotsligt tvarvande till en booze cruise. Asroligt. Hanoi var ocksa ball, mycket mysigt i The Old Quarters som vi bodde i, precis bredvid en sjo. Gick pa ett trakigt museum, en rolig Water Puppet Show och gick ut pa barrunda.

Nu ska jag hem och sova middag. Ni ar daliga pa att skriva kommentarer    :(
Kolla garna in resdagboken ocksa, Elin skriver en massa dar och vi har lagt upp typ miljoner bilder. Puss!

Kommentarer
Postat av: anna

Hhahah vadå äckel?!
Du verkar ju ha det bra iaf, förutom lite självförvållat ont ;P
Har du surfat ngt?

2008-04-30 @ 16:25:46
URL: http://blabearspaj.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0