Hua Hin

I mandags kom vi fram till Hua Hin med tag, fem timmar fran Bangkok. Pa tagstationen traffade vi tva svenska tjejer fran Falkenberg som vi har hangt med varje dag. Det har var en kvall med nagra thailandska Chang-ol och en kareoke-bar. Fran vanster: Sanna, nan thaitjej, Emma och Linda.

ganget

Nu har vi varit har i tre natter och ikvall aker vi med en direktbuss till Khao Lak. Resan tar ca nio timmar, men vi reser over natten och jag hoppas bussen har air condition...

Hua Hin ar Thailands aldsta turistort, en lugn liten plats med lang strand och manga fiskrestauranger. Det har ar framst en plats dit barnfamiljer och aldre aker pa semester. Forutom den langa fina stranden finns det inte sa mycket annat har, en liten kvallsmarknad som vi faktiskt inte har varit pa. Daremot har vi legat pa beachen varje dag. Bilden nedan till hoger ar Emma som har skrivit "Emma & Frida Sweden Hua Hin" i ett hjarta i sanden!

hua hin beachemmas sandkonst

Kommentarer
Postat av: elin

va härligt :) vill me vara i ett varmt land

2007-03-15 @ 11:00:30
Postat av: Anonym

Hej, nu har jag last alla inlagg o kollat alla bilder. Blev alldeles sentimental o saknar dig annu mer nu....ska nog ga hem o grata en skvatt haha.
Tanker massa pa dig med, kanns som att de va en del saker jag ville forklara nar jag var hemma men hade inte ngn ork da. Men ska gora det....
Ha de sa bra o glom inte solkramen, rosa o rott gar inte sa bra ihop vet du! ;P

Puss

2007-03-15 @ 17:04:28
URL: http://blabearspaj.blogg.se
Postat av: mormor

hej kul att ni hittat ett par kompisar. glöm inte solhatt och kräm. ha det så skönt och roligt. puss och kram.

2007-03-16 @ 13:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0